(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.4.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme tilastosuunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Tilastopalvelut toimii sosiaali- ja terveystoimen tilastoinnin ja tietohuollon asiantuntijana. Tilastopalvelut vastaa toimialan keskitetyistä tilastopalveluista, tietohuollosta sekä analytiikasta. Etsimme tilastopalveluihin suunnittelijaa vakituiseen tehtävään.

Suunnittelijana vastaat toimialan keskitetystä terveydenhuollon tilastotuotannosta ja raportoinnista. Toimit myös terveydenhuollon tietotuotannon asiantuntijana erilaisissa yhteistyöryhmissä. Tehtäviisi kuuluvat erityisesti terveydenhuollon tilastotarpeiden selvittäminen sekä tietosisältöjen ja tietorakenteiden määrittely. Työhön sisältyy myös terveydenhuollon tilastotuotannon ylläpitoa ja kehittämistä sekä tietohuoltoa.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on kokemusta/osaamista tilastotuotannosta ja raportointijärjestelmistä (esim. SAP BO, Ecomed) ja tunnet tietokantojen ja/tai -varastojen toimintaperiaatteet. Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että osaat käsitellä suuria tietoaineistoja ja sinulla on sql- ja/tai SAS-osaamista.

Olet etsimämme henkilö, mikäli ajattelet analyyttisesti ja työskentelet systemaattisesti. Lisäksi olet oma-aloitteinen ja itsenäinen työntekijä, joka työskentelee sujuvasti sekä yksin että osana tiimiä. Etuna on kyky toimia joustavasti ja nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Tarjoamme sinulle mielekkään tehtäväkokonaisuuden, mukavan työyhteisön, ison työnantajan edut sekä aitiopaikan sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuvaan toimintaympäristöön.

Työ alkaa 2.5.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Työsuhteessa on 6 kk koeaika.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Hakuaikaa on jatkettu, tehtävää jo hakeneet otetaan valinnassa huomioon.

Kelpoisuusehto


Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä Helsingin kaupungin työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Luemme eduksi


3 391,21e/ kk