(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2018

Yliopiston yhteiset koulutuspalvelut hakee nyt suunnittelijaa opiskelijavalintaprosessin tueksi.

Pääasialliset työtehtävät

Suunnittelija työskentelee koulutuspalveluiden johtajan ja opiskelijavalintaprosessin tiimin kanssa.

Suunnittelijan tärkeimmät tehtävät ovat opiskelijahakuun ja -valintaan kuuluvat kehitys- ja tukitehtävät. Hän osallistuu valintaperusteiden kehitystyöhön sekä opiskelijahakujen koordinointiin ja toteutukseen. Suunnittelija tukee opiskelijavalintojen toteuttamista ja toimii Opintopolku -järjestelmän pääkäyttäjänä.

Tehtäviin kuuluu osallistua Oulun yliopiston edustajana valtakunnalliseen kehittämistyöhön prosessien tehtävien osalta. Suunnittelija osallistuu palveluiden kehittämistehtäviin prosessinomistajan apuna. Suunnittelija tekee tiivistä yhteistyötä myös markkinoinnin kanssa.

Vaadittu osaaminen ja kokemus

Suunnittelijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää yliopistotason kokonaisymmärrystä opiskelijavalinnoista sekä osaamista korkeakoulujen yhteishausta. Edellytyksenä on myös hyvät viestintätaidot sekä erinomainen suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

Tehtävässä menestyminen edellyttää koulutuksen prosessien hyvää tuntemusta, palveluasennetta, hyvää yhteistyökykyä sekä Opintopolku-järjestelmän tuntemusta. Suositeltavaa on työkokemus vastaavanlaisista asiantuntijatehtävistä.  

Eduksi katsotaan pedagogiset opinnot ja TVT-taidot.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuusasteikon tasolle 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 50% tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Hae tehtävää sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 19.12.2018.

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian, viimeistään 1.2.2019 alkaen. Tehtävä on vakituinen ja siinä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Vesa-Matti Sarenius, vesa-matti.sarenius (at) oulu.fi.