(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
IT-Line Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018

Esittely 
Etsimme innovatiivista ja oma-aloitteista suunnittelijaa tiimiimme kehittämään tehokkaita tulevaisuuden tuotannon ja sisälogistiikan kalusteita ja laitteita. 
Pääset työskentelemään asiantuntevan tuotekehitystiimin lisäksi myös alan parhaiden lean -asiantuntijoiden kanssa. Suunnittelijana työskentelet lähellä asiakasrajapintaa, joka tarjoaa monitasoisen näkymän sekä eri teollisuuden sektoreille että suurten globaalien toimijoiden tuotanto- ja sisälogistiikkatoimintoihin. 

Kehitämme tuotteitamme ennakkoluulottomasti ja rohkeasti kokeillen uusia teknologioita. Tulevalla suunnittelijallamme on mahdollisuus päästä mukaan luomaan kasvavan yrityksen tuotekehityksen, tuotteiden sekä teollisuuden tulevaisuutta. 

Tuotekehitysosastomme tukee myyntiä sekä markkinointia renderöimällä tuotekonsepteista vakuuttavia esityksiä, jonka lisäksi teemme myös Virtual Reality (VR) -sovelluksia esimerkiksi kokoonpanolinjojen esittelyä ja arviointia varten. 

Työtehtävät 
Tulet osallistumaan erilaisiin asiakkaille toimitettaviin tuotannon ja sisälogistiikan kehitysprojekteihin, jossa räätälöidään laitteita ja kalusteita lean-filosofian mukaisiin prosesseihin. 
Lisäksi pääset luomaan yrityksen uusia innovatiivisia tuotannon ja sisälogistiikan tuotteita. Kanssasi tuotekehityksessä toimii asiantunteva sekä tiivis tiimi suunnittelijoita. 

Työ on kokonaisvaltaista tuotekehitystyötä, jonka pääpaino on mekaniikkasuunnittelussa, mutta sisältää oman osaamisen sekä oppimishalujen mukaan myös sähkö- ja automaatiosuunnittelua sekä älykkäiden IOT-järjestelmien suunnittelua. 

Hakuehdot 
Hakijalta odotetaan soveltuvaa koulutusta Insinööri AMK tai DI, sekä kokemusta 3D-suunnitteluohjelmistoista. Vahvaksi eduksi hakijalla katsotaan automaatio-, sähkö- ja ohjelmointiosaaminen. Työssä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen sekä englannin kielen taitoa. 

Etsimme kokeneita suunnittelijoita sekä uransa alkutaipaleella olevia suunnittelijoita, jotka ovat innokkaita kehittymään ja valmiita haastamaan itseään. Oma-aloitteisuus, rohkeus, vastuuntunto, hyvä ongelmanratkaisukyky ja asiakaslähtöinen ajattelu ovat meidän suunnittelijoiden avainominaisuuksia. 

Työpaikan sijainti 
Toimistomme sijaitsee Salossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 


Hakuohjeet 
Mikäli kiinnostuit tehtävästä lähetä mahdollisimman pian hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen osoitteeseen recruiting@it-line.fi. 
Paikka täytetään heti sopivan henkilön löytyessä. 

Lisätietoja antaa Tuotekehityspäällikkö Petteri Ponkamo petteri.ponkamo@it-line.fi