(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 01.10.2018 (päättyy 02.08.2019)
Hakuaika päättyy 21.09.2018  kello 16:00
Elinkeinopalvelut, Elannontie 3 01510 Vantaa
Kaupunginjohtajan toimiala, Elinkeinopalvelut

Vantaan kaupungin elinkeinopalvelut vastaavat muun muassa yrityskehityspalveluista, elinkeinoelämään liittyvistä kehityshankkeista ja matkailun kehittämisestä. Haemme joukkoomme suunnittelijan sijaista määräaikaiseen työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu yhteydenpito vantaalaisten yritysten kanssa sekä osallistuminen yrityksille suunnattujen sijoittumispalveluiden tarjoamiseen. Yritysyhteistyön lisäksi tehtäviin kuluu osallistuminen Vantaan elinvoimaohjelman koordinointiin ja erilaisten tapahtumien järjestämiseen sekä yritystoimintaan liittyvien tietopakettien ja kartoitusten tekeminen.

Tarjoamme monipuolisia ja osin itsenäisiä tehtäviä elinkeinojen kehittämisen parissa. Arvostamme valmiutta heittäytyä uudenlaisiin haasteisiin, hyvää suullista ja kirjallista ulosantia ja käytännön organisointitaitoja. Osa tehtävistä edellyttää sähköisten työkalujen hyödyntämistä, joten tietotekniset perustaidot ovat myös eduksi. Toivomme aktiivista ja ennakkoluulotonta otetta yrityskontaktoinnin ja kommunikoinnin osalta.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä kokemusta suunnittelutehtävistä ja käytännön ruotsin ja englannin kielen taito.

Lisäksi edellytämme: Erinomaisia yhteistyötaitoja.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36h 45min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).