(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme motivoitunutta ja oma-aloitteista suunnittelijaa teollisuuteen. Asiakkaamme on konepaja, joka tarjoaa kunnossapito-, asennus- ja projektinhoitopalveluita eri teollisuuden alojen tehtailla.

Etsimämme hakija osaa lukea ja tehdä piirrustuksia sekä hallitsee CAD-ohjelmat. Edellytämme hakijalta myös työhön soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta projektijohdon tehtävistä. Eduksi katsotaan kokemus teollisuuden työnjohdon tehtävistä. Työ sisältää monipuolista suunnittelutyötä sekä projektien johtamista. Hakijalta odotamme valmiutta käydä asiakaskäynneillä asiakasyrityksien tehtailla. 

Työ alkaa sopimuksen mukaan määräaikaisena vuokrasuhteena, minkä jälkeen sinulla on hyvä mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, laitathan hakemuksesi pikimmiten palkkatoiveineen kotisivujemme linkistä.

Lisätietoja tarvittaessa:

Henkilöstöassistentti: Timo Launonen, timo.launonen@workpower.fi

Henkilöstöassistentti: Saana Ojalainen, saana.ojalainen@workpower.fi