(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
RamBooms Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018
Marakon Groupin muodostavat Marakon Oy (www.marakon.fi), MRK-Rent Oy (www.mrkrent.fi) sekä RamBooms Oy (www.rambooms.com). Olemme osa MRB-Holding konsernia ja palvelemme kaivos- ja maanrakennusteollisuuden asiakkaita. Toimintamme alkoi vuonna 1981 ja käsittää laitteiden valmistuksen, myynnin, vuokrauksen, huollon sekä maahantuonnin. Olemme kansainvälinen yritys ja toimintamme on vahvassa kasvussa.

Haemme asiakasyrityksellemme RamBooms Oy:lle suorarekrytointina SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen Lahteen.

Työtehtäviin kuuluvat laitteiden suunnittelu, asiakasprojektien layout-suunnittelu sekä suunnittelun ylläpitotehtävät, kuten dokumentointi, tuotemuutosten toteutus, uustuotesuunnittelu sekä projektien toteutussuunnittelu.

Hakijalta odotamme teknistä koulutusta, kuten AMK insinöörin tai diplomi-insinöörin opintoja. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavasta työstä, huomioimme myös alan vastavalmistuneet tulevat ammattilaiset. Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää CAD osaamista, oma-aloitteista työotetta sekä englannin kielen taitoa.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö, toivomme kuitenkin joustavuutta työaikojen suhteen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetäthän hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä mielellään antavat Go On Lahden toimistolta HR- ja rekrytointiasiantuntijat Jelena Alkunen, p. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi ja Salla Pohjonen, p. 044 312 2630, salla.pohjonen@go-on.fi.