(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Fingrid vastaa Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta, yhdessä satojen palvelutoimittajiensa kanssa. Omaisuuden hallinnan verkon hoito -yksikkö toimii vahvana asiantuntijatukena kaikissa tilaus-toimitusketjun vaiheissa ja vastaa mm. kantaverkko-omaisuuden elinkaaren hallinnasta, siihen liittyvästä ohjeistuksesta, koulutuksesta ja tilastoinnista.

Edistämme yhtiössä avointa ja yhteisöllistä työskentelyilmapiiriä. Jaamme aktiivisesti tietoa ja tuemme toisiamme ihan joka päivä. Kannustamme totuttujen ratkaisuiden kyseenalaistamiseen ja itsenäiseen ajatteluun. Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista.

Haemme Fingridin verkon hoito -yksikköön Helsinkiin vuodeksi äitiyslomansijaisuuteen

suunnittelijaa

Sinun vastuullasi on verkon hoito -yksikön asiantuntijoiden avustaminen mm. projektihankinnoissa, dokumentaationhallinnassa, verkko-omaisuuden tilastoinnissa ja kehityshankkeissa. Tulet perehtymään muuntajiin ja niihin liittyviin kunnonhallinnan ohjeistuksiin, dokumentaatioon ja tietojen ylläpitoon. Avustat muuntajien perushuoltoihin, uusinvestointeihin ja kunnonhallinnan sopimuksiin liittyvissä tehtävissä.

Vanhempien asiantuntijoiden tuuratessa syvällistä osaamista vaativissa substanssitehtävissä, kevennät heidän työkuormaansa mm. tilastoinnissa ja tietojärjestelmien ylläpidossa ja kehityksessä. Pääset näkemään omaisuuden hallintaa niin sähköasemien kuin voimajohtojenkin osalta sekä kartuttamaan monipuolisen kokemuksen tulevaisuuden tehtäviin sähkötoimialalla.

Tehtävässä menestyminen vaatii halukkuutta toimia monipuolisesti erilaisten tehtävien parissa. Sinun ei tarvitse olla konkariosaaja. Koulutamme sinut tehtäviisi tarpeen mukaan. Halukkuus oppia on tärkeintä. Yksikössämme on erinomainen ilmapiiri ja positiivinen vire – toivomme, että sinäkin edistät sitä omalla hyvällä asenteella ja vuorovaikutustaidoillasi. Sinulla on vastuullinen ja oma-aloitteinen työskentelyote sekä halu tehdä työsi hyvin. Olet myös valmis työskentelemään tarvittaessa työmaaympäristössä sekä matkustamaan kotimaassa.

Arvostamme kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja perustietämystä kunnossapidosta. Tekninen koulutus on eduksi. Englannin kielen sujuva kirjallinen ja suullinen taito on hyödyllinen monikulttuurisessa ympäristössämme.

Tule osaksi energistä ja asiantuntevaa joukkoamme, joka on tutkitusti yksi Suomen parhaimmista työyhteisöistä. Täällä saat työllesi vahvan tiimin tuen, sekä kättesi jäljen näkyviin vastuullisen tehtävän parissa!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 27.5.2018 mennessä sivun alareunan Jatka-painiketta käyttäen. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse verkkopäällikkö Sami Mäki +358 40 519 5935 ajalla 21.5. klo 11–12 ja 23.5. klo 9–11. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.