(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Työeläkeyhtiö Elo

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018 

Olemme työeläkeyhtiö Elo, ja meillä on töissä noin 500 huipputyyppiä. Suomalaisista yrityksistä joka kolmas ja yrittäjistä yli 40 % hoitaa työeläkevakuutuksensa Elossa. Olemme positiivinen toimija perinteisellä alalla. Me vastaamme 210 000 eläkeläisen toimeentulosta ja huolehdimme noin 500 000 työntekijän ja yrittäjän tulevista eläkkeistä sekä 22 miljardin euron sijoitusomaisuudesta.


Rakennamme hyvinvoivaa Suomea tukemalla yrittäjiä ja yrityksiä sekä edistämällä työyhteisöjen ja yksilöiden hyvinvointia. Olemme mukana yksilön ja yrityksen elämän kaikissa vaiheissa. Meillä on asiantuntijoita usealta eri liiketoiminnan osa-alueelta aina eläkemaksajista viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisiin. Teemme vastuullista ja yhteiskunnallisesti merkittävää työtä rennosti ja turhia hermoilematta. Sitä on ammattitaito. Elossa on hyvä olla – liity sinäkin elolaisten joukkoon. Toimipaikkamme on Espoon Tapiolassa.


Elon Eläkepalveluissa palvelemme asiakkaitamme eläkeoikeuden ratkaisussa, eläkkeiden maksamisessa sekä kokonaisvaltaisesti eläkeasioiden neuvonnassa. Tarjoamme vakuutetuillemme monipuoliset verkkopalvelut ja huolehdimme itse ICT-järjestelmistämme.
Haemme nyt ketterään joukkoomme uutta suunnittelijaa vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäväsi keskittyy eläkealueen järjestelmäkehitys- ja ylläpitotehtäviin, joissa teet tiivistä yhteistyötä toimittajien, alan muiden toimijoiden ja liiketoiminnan kanssa. Innostut monimutkaisten ongelmien ratkomisesta ja omaksut nopeasti erilaisten järjestelmien toimintaperiaatteet.
Odotamme Sinulta


  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mutta voit olla myös loppuvaiheen opiskelija
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • halua toimia vaativissa kehitystehtävissä eri sidosryhmien kanssa
  • oma-aloitteista, ratkaisukeskeistä asennetta työhön
  • kykyä toimia aikataulusidonnaisesti ja joustavasti erilaisissa tehtävissä
  • katsomme eduksi näytöt menestyksekkäästä ICT-kehitystyöstä

Tarjoamme Sinulle


  • vastuullisen ja mielenkiintoisen työn
  • kannustavan työyhteisön
  • ajanmukaiset työvälineet
  • kattavat henkilöstöedut

Liity joukkoomme, jos haluat päästä mukaan alati kehittyvään järjestelmätyöhön, jossa uuden oppiminen ja soveltaminen on arkea!

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Jussi Sandqvist jussi.sandqvist@elo.fi ja 040 1841980 (ma 21.5.2018 klo 14-15 ja ke 23.5.2018 klo 14-15). Pyydämme täyttämään rekrytointijärjestelmässämme olevan hakemuslomakkeen palkkatoivomuksineen viimeistään 31.5.2018 mennessä. Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana.