(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2018

Haemme Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteeseen Helsingin Pitäjänmäen toimitaloon suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.5.2018-31.1.2019. Määräaikainen työsuhde saattaa jatkua määräajan jälkeen.

Työskentelet Kelan kansainvälisten asioiden osaamiskeskuksessa osana ryhmää, jonka vastuulla on Rajat ylittävän terveydenhuollon yhteyspisteen tehtävät. Yhteyspisteen tehtävänä on antaa asiakkaille, terveydenhuollon ammattihenkilöille ja muille viranomaisille tietoa terveydenhuoltopalveluista ja niiden käyttämisestä, saatavuudesta ja kustannusten korvaamisesta sekä Suomessa että toisissa EU-jäsenvaltioissa.

Päävastuullasi on Hoitopaikanvalinta.fi-verkkopalvelun päivittäminen ja aktiivinen kehittäminen. Huolehdit, että sivuston sisältö on aina ajan tasalla. Katsot sivustoa asiakashattu päässä ja kehität sivuston sisältöjä (mm. tekstit, teemasivut, visualisointi) entistä ymmärrettävämpään muotoon. Vedät yhteyspisteen toimituskuntaa ja osallistut sidosryhmäyhteistyöhön. Tehtäväsi pitää sisällään myös asiakkaiden neuvontaa sähköpostitse, koulutusten pitämistä, asiantuntijasihteerin tehtäviä sekä tapahtumien järjestämistä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, erinomaista kirjallista ja suullista esitystaitoa, itsenäistä työotetta sekä hyvää yhteistyökykyä. Olet valmis kiertämään tapahtumissa ja luot aktiivisesti omaa työnkuvaasi. Arvostamme asiantuntemusta rajat ylittävän terveydenhuollon ja Suomen terveydenhuoltojärjestelmän toimintaympäristöistä sekä verkkoviestinnän osaamista. Kielitaito (erityisesti englanti ja ruotsi), kehittämishalukkuus, joustavuus sekä avoin mieli oppia uusia asioita ja jakaa omaa osaamistasi katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta myös osaamista tai kiinnostusta sosiaaliseen mediaan.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sosiaalietuuksien maailmassa mukavassa työyhteisössä ja ison talon edut. Palkka on 3500-3700 e/kk. Lisätietoja antaa Yhteyspisteen päällikkö Marika Lahtivirta, puh. 040 354 7396.

  • viimeinen hakupäivä 24.4.2018
  • viitekoodi U0318-328

Täytä hakemus eRekry-palvelussamme. Onnistuneesta hakemuksesta saat vahvistuksen sähköpostiisi.