(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELIJA
Taideyliopiston Kuvataideakatemia

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2018

Suunnittelija vastaa Kuvataideakatemian perustutkinto-opiskelijoiden opiskelijavalinnan ja opetus- ja tutkimustehtävien täytön prosesseista. Opiskelijavalintaan liittyviä tehtäviä ovat mm. opiskelijavalintaprosessin suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen sekä opiskelijavalinnan käytännön organisointiin ja toteutukseen liittyvät tehtävät. Opetus- ja tutkimustehtävien täyttöön liittyviin tehtäviin kuuluvat mm. professorien ja lehtorien haku- ja valintaprosessin valmistelu, koordinointi ja toteutus sekä Kuvataideakatemian rekrytointitoimikunnan esittelijän ja sihteerin tehtävät. Suunnittelija toimii molemmilla alueilla esittelijänä päätöksenteossa. Tehtävään voi kuulua lisäksi muita opinto- ja kehittämispalveluiden tehtäviä ja projektivastuita.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, yliopistohallinnon (erityisesti opintohallinnon) hyvää tuntemusta, nykytaiteen tuntemusta ja/tai kiinnostusta kuvataiteen opetukseen ja tutkimukseen sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa ja ruotsin kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus prosessivastuusta yliopistohallinnossa, kokemus yliopiston opiskelijavalinnoista sekä opetus- ja tutkimustehtävien täytöstä. Tehtävässä tarvitaan hyviä organisointi-, yhteistyö- ja viestintätaitoja, vastuunottokykyä ja itsenäistä työotetta.

Työsuhteessa on neljän kuukauden koeaika.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun kuin opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuuskehikon tasoon 9. Tämän lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen yhtenä PDF-tiedostona viimeistään 28.2.2018 klo 16.00 osoitteeseen kuva.kirjaamo@uniarts.fi

Tiedusteluihin vastaa opintopäällikkö Pinja Metsäranta, puh. 050 339 8026, pinja.metsaranta@uniarts.fi