(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija
Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2017

Haemme Imatran Seudun Sähkönsiirto Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen

SUUNNITTELIJAA

Valittava henkilö tulee työskentelemään osana verkkopalveluiden suunnittelutiimiä. Hänen pääasialliset työtehtävänsä ovat liittymien mitoittaminen, myynti ja hinnoittelu sekä näiden sopimushallinta. Henkilö osallistuu jakeluverkon suunnitteluun ja liittymäprojektien läpivientiin. Tehtävässä asiakaspalvelulla on vahva roolinsa mm. puunkaatoavun, johtosiirtojen, asiakaslähtöisten katkojen ja työmaakeskusten tiimoilta. Henkilön tehtävänä on lisäksi antaa teknistä neuvontaa sekä urakoitsijoille että asentajille. Jatkossa tehtävään voi sisältyä myös erilaisten lisäpalveluiden myyntiä esim. aurinkopaneelit ja mittauskeskukset.

Odotamme valittavalta henkilöltä AMK-tason insinööritutkintoa tai vastaavia tietoja sähköalalta. Menestyäkseen tehtävässä henkilön on omattava hyvät tiimityötaidot sekä asiakaslähtöinen toimintatapa. Kokemus vastaavanlaisesta tehtävästä on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haastavia työtehtäviä jatkuvasti kehittyvässä kansainvälisessä energiakonsernissa. Meillä on laajat henkilöstöedut sekä motivoitunut ja innostava työyhteisö.

Lisätietoja antaa Tero Karjola, puh. 050-538 3012. Hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen rekrytointi@issoy.fi viimeistään 31.5.2017 mennessä. Liitä mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi.