(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija / Yleiskaavoitus
Tampereen kaupunki, Kaupunkiympäristön palvelualue, Kaupunkiympäristön suunnittelu, Yleiskaavoitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.1.2021

Yleiskaavoitus on osa kaupunkiympäristön palvelualueen kaupunkiympäristön suunnittelun palveluryhmää. Vastaamme ajantasaisen yleiskaavan ylläpidosta, yhdyskuntarakenteen kehityksen seurannasta ja osaltamme erilaisten kehittämisohjelmien valmistelusta sekä rakentamisen ohjaamisesta taajaman ulkopuolella.

Haemme suunnittelijaa yleiskaavoitukseen kesätöihin ajalle 3.5.-31.8.2021.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu Tampereen yhdyskuntarakenteeseen liittyvät monipuoliset tehtävät yleispiirteisestä suunnittelusta paikkatiedon julkaisuun. Tehtävässä laaditaan paikkatietopohjaisia analyysejä ja havainnollistuksia mm. maankäytössä ja liikkumisessa tapahtuneisiin ja ennakoituihin muutoksiin sekä kehittyvän kaupunkiympäristön laadun, ilmastonmuutoksen ja siihen sopeutumisen näkökulmiin liittyen. Tehtävän määrittelyssä huomioidaan hakijan opintosuunta ja erityinen osaaminen.

Etsimme vähitään 3. vuosikurssin yliopisto-opiskelijaa esimerkiksi arkkitehtuurin, maisema-arkkitehtuurin, tietojohtamisen, ympäristö- ja energiatekniikan, biologian, aluetieteen, maantieteen tai geoinformatiikan aloilta. Tehtävässä edellytetään vahvaa paikkatieto-osaamista.

Lisätietoja tehtävästä antaa yleiskaavapäällikkö Pia Hastio, puh. 040 8016 917 ja projektiarkkitehti Lotta Kauppila, puh. 040 8007 212

Hakuaika päättyy 14.2.2021.
Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Yleiskaavapäällikkö Pia Hastio, puh. 040 8016 917, projektiarkkitehti Lotta Kauppila, puh. 040 8007 212