(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija voimajohtojen suunnittelu- ja rakentamisprojekteihin Eltel Networksille
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019
Etsimme kokoaikaista suunnittelijaa asiakasyrityksellemme Eltel Networksille voimajohtoliiketoiminnan pariin. Kiinnostavatko sinua monipuoliset työtehtävät suunnitteluprojektien parissa ja omaatko kehittymishaluisen asenteen? Lue alta lisää tehtävästä ja hae mahdollisimman pian!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Suunnittelijaa Espooseen!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Eltel Networksille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen esp01@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Työssäsi toimit suunnitteluvastaavana 110 - 400 kV voimajohtojen suunnittelu- ja rakentamisprojekteissa. Suunnitteluvastaavana varmistat voimajohtosuunnitelmien standardien mukaisuuden yhdessä muiden suunnittelijoiden kanssa varmistaen näin asiakkaalle mahdollisimman laadukkaan lopputuloksen. Tarkka toimenkuva määräytyy koulutuksesi ja osaamisesi perusteella. Projektit tehdään koko Suomen alueella, mutta työtehtävät suoritetaan pääasiassa Eltelin pääkonttorilla Espoossa.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijallamme on tehtävään sopiva tekninen koulutustausta (AMK / DI) ja hyvä kyky soveltaa standardeja käytännön työssä. Sinulta löytyy osaamista CAD-ohjelmistoista ja dokumenttien hallintajärjestelmistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja kirjallista englannin kielen taitoa. Aiempi suunnittelukokemus, etenkin voimajohtojen yleissuunnittelusta, on tässä työssä ehdottomasti eduksi. Etsimällämme henkilöllä on rohkea asenne sekä ratkaisukeskeinen työote. Olet itsenäinen tiimityöskentelijä, etkä pelkää haasteita.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Soveltuva tekninen koulutustausta
* Kyky soveltaa normeja käytäntöön
* Rohkea ja kehittymishaluinen asenne
* Sujuva suomen kielen taito sekä sujuva kirjallinen englannin kielen taito


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Mahdollisimman pian

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Espoo

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 20.3.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi
Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja infraverkkotoimialalla, joka palvelee yhteiskunnan kriittisiä infrastruktuuriverkkoja segmenteissä Power, Communication ja Other Pohjoismaissa, Puolassa ja Saksassa. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin asti. Yhtiöllä on monipuolinen sopimuskanta sekä kasvava asiakaskunta suurten verkonomistajien joukossa. Eltelin palveluksessa työskentelee noin 7400 työntekijää ja konsernin liikevaihto oli 1,2 miljardia euroa vuonna 2018. Eltelin osake on ollut listattuna Nasdaq Tukholmassa vuodesta 2015 lähtien.