(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, varhaiskasvatuksen ohjausjärjestelmä
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, talous- ja hallintopalvelut
Suunnittelu- ja kehittämisyksikkö

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.02.2019 tai sopimuksen mukaan -


Suunnittelijan tehtävänä on Vantaan uuden varhaiskasvatuksen ohjausjärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen sekä järjestelmän käyttöönottoon liittyvä valmistelu ja suunnittelu. Suunnittelija työskentelee aluksi varhaiskasvatuksen ohjausjärjestelmän käyttöönottoprojektissa, jonka jälkeen hän siirtyy jatkuvien palveluiden pääkäyttäjäksi. Ohjausjärjestelmä tulee sekä varhaiskasvatuksen koko henkilöstön (2300 hlöä) että lasten huoltajien käyttöön.

Suunnittelija osallistuu järjestelmän hyväksymistestaukseen, käyttöönoton koordinointiin sekä koulutusten suunnitteluun, toteuttamiseen ja koulutusmateriaalien tuottamiseen. Käyttöönottovaiheessa suunnittelija toimii hankkeen projektityöntekijöiden tiiminvetäjänä.

Pääkäyttäjänä suunnittelija huolehtii siitä, että ohjausjärjestelmä toimii varhaiskasvatuksen tarpeiden mukaisesti. Hän kerää käytön myötä ilmenneitä muutostarpeita, valmistelee niistä muutosesityksiä sekä suunnittelee uusien toiminnallisuuksien toteuttamista ja käyttöä yhdessä sopimustoimittajan kanssa. Suunnittelija vastaa ohjaustietojen päivittämisestä, testauksesta sekä tukipyyntöjen ja muutosten käsittelystä. Lisäksi suunnittelija osallistuu järjestelmän käyttöön liittyvään kehittämistyöhön.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto


Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Hyviä tietoteknisiä valmiuksia, suullisia ja kirjallisia vuorovaikutustaitoja, yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja varhaiskasvatuksen tuntemusta.

Luemme eduksi: Järjestelmäosaaminen sekä kokemus laajan järjestelmän pääkäyttäjänä toimimisesta.


Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Kehittämispäällikkö Österman Anna
0407423378

anna.osterman@vantaa.fi

Tavoitettavissa 4.1. klo 10-11, 14.1. klo 15-16, 16.1. klo 12-13


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.