(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija vakuutuspalveluihin
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2018

Haemme suunnittelijaa Varman vakuutuspalveluihin.

Varman vakuutuspalvelut palvelee yritys- ja yrittäjäasiakkaita heidän työeläkevakuutusasioissaan.

Suunnittelijan työssä kehität Varman IT-järjestelmiä asiakkaiden, asiakaspalvelun ja kumppaneiden käyttöön. Haemme joustavasti ja järjestelmällisesti toimivaa henkilöä määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2019 saakka.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu:
 

  • verkkopalveluiden ja tietojärjestelmien kehittäminen liiketoiminnan näkökulmasta
  • tehokkaiden prosessien ja toimintatapojen kehittäminen
  • asiakaspalvelun tukitehtävät.


Olet oma-aloitteinen, tavoitteellinen ja positiivinen. Näet oman työsi osana kokonaisuutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, joiden avulla pystyt vaikuttamaan osasto- ja yritysrajat ylittävissä virtuaalitiimeissä. Olet ratkaisukeskeinen ja sitoutunut, opit muilta ja jaat omaa osaamistasi. Osaat toimia järjestelmällisesti hektisissäkin tilanteissa. Ketterä kehittämismalli, vaatimusmäärittely ja hyväksymistestaus ovat sinulle entuudestaan tuttuja alueita. Arvostamme työeläkejärjestelmän tuntemusta. Toivomme sinulta tehtävään sopivaa korkeakoulututkintoa sekä englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä koulutusta ajankohtaisista aiheista, hyvän ja kannustavan työilmapiirin sekä mielenkiintoisia ja uudistuvia työtehtäviä mm. tulorekisterin voimaantuloon liittyen.

Sinua odottaa myös hyvä työporukka, jonka kanssa on kiva tehdä töitä!  Uudistetut työtilamme tukevat työkulttuuriamme, jonka kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Leena Takala puh. 040 5774232, torstaina 20.9. klo 12-13, perjantaina 21.9. klo 9-11 ja keskiviikkona 26.9. klo 12-14 ja torstaina 27.9. klo 10-11.

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä työpaikkahakemus viimeistään 28.9.