(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija ulkoilun, vapaa-ajan ja asusteiden tuoteryhmiin
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018

Oletko sinä vahvalla ammattitaidolla varustettu suunnittelija, jolla on kokemusta ulkoilutuotteiden ja asusteiden suunnittelusta? Haluatko kehittää koko perheen ulkoilumallistoa ja työskennellä osana ostajista, suunnittelijoista ja mallimestareista koostuvaa ainutlaatuista pukeutumisen huipputiimiämme?


Etsimme osaavaan joukkoomme ulkoilu- ja vapaa-ajanvaatteisiin ja asusteisiin erikoistunutta suunnittelijaa, jonka vastuualueella on näiden tuoteryhmien suunnittelu ja ohjeistus koko perheelle. Asusteiden osalta sinulla on erikoisosaamista päähineistä, käsineistä, huiveista ja käsilaukuista.


Työtehtäviäsi


Vastaat mallistojen suunnittelusta ja kehittämisestä yhteistyössä ostajan ja design managerin kanssa pukeutumisen ostoryhmässä. Suunnittelet ja ohjeistat itse tuotteen ja olet mukana sovituksissa ja valmistajille kommentoinneissa.


Mitä odotamme sinulta?


Edellytämme sinulta vahvaa, vähintään 3-5 vuoden työkokemusta asusteiden ja ulkopukeutumisen suunnittelijan tehtävistä tuontikaupassa miesten, naisten ja lastenvaatteiden osalta. Sinulla on tehtävään sopiva vaatesuunnittelijan koulutus. Tietämyksesi retkeilystä ja sisäliikunnasta katsotaan eduksi. Olet perehtynyt materiaaleihin ja lisätarvikkeisiin ja osaat käyttää niitä kaupallisesti.


Suhtaudut suunnitteluun intohimoisesti ja seuraat aktiivisesti kilpailijoita. Sinulla on näkemys kaupallisesta muodista ja tunnistat Tokmannin asiakkaalle sopivat tuotteet eri kohderyhmiemme mallistoihin. Olet aidosti kiinnostunut Tokmannin kohderyhmää puhuttelevien tuotteiden suunnittelusta ja pystyt suunnittelemaan laadukkaita, edullisesti ja vastuullisesti valmistettavia, hyvännäköisiä vaatteita. Visuaalinen näkemys, materiaalituntemus ja istuvuuden hallinta ovat vahvuuksiasi koko perheen suunnittelualueissa. Olet perehtynyt laaduntarkkailuun eri tuoteryhmissä ja haluat kehittää sitä yhdessä Kaukoidän valmistajien kanssa.


Työssä tarvitaan idearikkautta, tarkkuutta ja kykyä pitää langat käsissä ja pysyä sovituissa aikatauluissa. Pystyt työskentelmään myös kiireessä, priorisoimaan työtehtäviäsi ja muuttamaan suunnitelmaa tilanteen vaatiessa. Hallitset tavallisimpien toimistosovellusten ja suunnittelijan työkalujen, kuten Adobe Illustratorin, Excelin ja Wordin käytön. Teet yhteistyötä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin, joten erinomaisten yhteistyötaitojen lisäksi työssä on tarpeen pystyä kommunikoimaan sujuvasti suomen ja englannin kielellä suullisesti ja kirjallisesti. Työhön kuuluu olennaisena osana ideamatkat ja vierailut valmistajien tehtaille, joten työ edellyttää sinulta matkustusvalmiutta Eurooppaan ja Kaukoitään. 


Mitä tarjoamme sinulle?


Pääset osaksi toisiaan eteenpäin sparraavaa huippuammattilaisten joukkoa, jossa tavoitteet ovat korkealla. Toimimme fiksun ostamisen puolesta ja vastuullinen hankinta on meille tärkeää. Tämä tehtävä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan mallistoa yhdessä muiden pukeutumisen tiimiläisten kanssa. Työ on luovaa ja itsenäistä, ja sinun näkemyksiäsi kysytään ja arvostetaan. Tokmannilla saat mielenkiintoisten ja haastavien työtehtävien lisäksi hyvät kehittymis- ja koulutusmahdollisuudet sekä suuren konsernin henkilöstöedut.


Hakuohje ja lisätiedot


Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Etelä-Mäntsälässä Lahden moottoritien varrella vain noin 30 minuutin ajomatkan päässä kehä III:lta. Hae tehtävää sähköisen hakulomakkeemme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.7.2018. Mainitse palkkatoiveesi hakemuksessasi ja kerro myös, miten kehittäisit Tokmannin valikoimaa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-asiantuntija Joanna Tuhkanen pe 6.7. klo 9-11 ja pe 13.7. klo 9-11, p. 040 546 3709.