Suunnittelija työnsuunnitteluryhmään
Tampereen Sähkölaitos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Haemme nyt Energia -yksikkömme työnsuunnitteluryhmään

SUUNNITTELIJAA

Työtehtäviisi kuuluvat voima-, lämpö- ja kaukojäähdytyslaitostemme sähkö-, instrumentointi- ja automaatiolaitteistojen kunnossapitotöiden suunnittelu, aikataulutus ja resurssointi. Kunnossapito sisältää vuosihuollot, käynnin aikaisen ennakkohuollon ja vikakorjaukset. Teet aktiivista yhteistyötä ulkoisten urakoitsijoiden, toimittajien sekä voimalaitostemme henkilöstön kanssa. Osallistut vuosihuoltotöiden valvontaan sekä varmistat sovittujen työvaiheiden turvallisen toteutumisen. Tukenasi tehtävässä on esimiehen ja kollegoiden muodostama, kokenut ja ammattitaitoinen tiimi.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. sähkö- ja/tai automaatiotekniikan insinööri. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä sekä erityisesti voima- ja lämpölaitostuntemusta sekä niihin liittyvää suunnittelukokemusta. Eduksi tässä tehtävässä näemme kunnossapitojärjestelmien tuntemuksen sekä englanninkielen taidon. Pidämme tärkeänä tunnollista ja kehittämistyöhön sitoutunutta asennetta sekä huolellista ja suunnitelmallista työskentelyotetta. Kykenet organisoimaan työkenttääsi itsenäisesti sekä kantamaan vastuuta vuosihuoltojen läpiviennistä ajoittain paineisissakin tilanteissa.

Työntekijänä olet meille tärkeä, koska sinun osaamisesi ja hyvinvointisi varaan perustuu kaikkien toimintojemme ja tuotteidemme laatu. Pääset kasvattamaan osaamistasi yhdistämällä aiemman kokemuksesi energia-alan muuttuvaan toimintaympäristöön edistyksellisen ja kehitysmyönteisen työnantajan riveissä. Lue lisää tarjoamistamme henkilöstöeduista osoitteessa https://www.sahkolaitos.fi/footer-sivut/toihin/vastuullinen-tyonantaja/.

Työnantajana Tampereen Sähkölaitos on samanlainen kuin se on asiakkailleenkin: luotettava ja paikallinen. Tampereen Sähkölaitos on moderni energiakonserni, joka kehittää aktiivisesti tulevaisuuden energiaratkaisuja. Vastuullinen tekeminen ja johtaminen ovat meille konkreettisia tekoja. Kannamme vastuumme niin ihmisistä, ympäristöstä kuin taloudestakin.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Esa Riihonen, p. 040 806 3211 (soittoaika ma 12.11. klo 13-15) sekä yhteistyökumppanimme HRS Advisors, Outi Kärkkäinen, p. 050 396 1138 (soittoaika ke 7.11. klo 14-16).

Oletko sinä etsimämme osaaja? Täytä sähköinen hakemus osoitteessa www.sahkolaitos.fi viimeistään su 25.11. Liitä hakemukseesi CV:si palkkatoiveineen.

kunnossapito, suunnittelu, tekniikka

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1198752
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere