(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, Työllisyyspalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Hei sinä osaava ja innostunut nuorten työllistymisen ammattilainen!

Liity joukkoomme rakentamaan yhdessä parempia palveluja espoolaisille nuorille ja koordinoimaan nuorten työllisyyden ekosysteemin kokonaisuutta.

Espoon kaupungin strategiassa, Espoo-tarinassa asetetut työllisyystavoitteet ovat 75%:n työllisyysaste, enintään 5 %:n työttömyys, maan parhaalla tasolla oleva nuorten työllisyys sekä kaikkien työikäisten ja -kuntoisten espoolaisten mukanaolo työelämässä. Näissä, kaupunkilaisten hyvinvointiin ja kaupungin talouden tasapainoon merkittävästi vaikuttavissa tavoitteissa, onnistuminen edellyttää tavoitteellista yhteistyötä yli organisaatio- ja sektorirajojen.

Työllisyystavoitteen saavuttamiseksi meidän on puolitettava nuorisotyöttömyys vuoden 2022 loppuun mennessä. Tämä vaatii meiltä kaupunkina yhteistä työtä työttömyyden ennaltaehkäisevässä työssä, työttömyyden nopeassa katkaisemisessa sekä työelämään paluun saattamisessa.

Espoo osallistuu työllisyyden kuntakokeiluun (1.1.21-30.6.23), jossa tavoitteena on tarjota koko kaupungin ja TE-toimiston palveluvalikkoa työttömien työnhakijoiden käyttöön monialaisesti. Kokeilussa kaupungille siirtyy vastuu lähes 6000 espoolaisen alle 30-vuotiaan nuoren työllisyyspalvelujen järjestämisestä.

Kuntakokeilun lisäksi rakennamme nuorten työllisyyden ekosysteemiä, jossa on toimenpiteitä nuorten työttömyyden ennaltaehkäisyyn ja työelämään paluun saattamiseksi. Toimenpiteiden tavoitteena on tehokkaampi palveluintegraatio ja tehostetut toimintamallit, taitojen kehittäminen ja työelämämahdollisuuksien tukeminen.

Suunnittelijana tulet huolehtimaan alkuvuodesta 2021 käynnistyvän Espoon nuorten työllisyyden ekosysteemityöskentelyn käytännön koordinoinnista ja viestinnästä. Osallistut palvelujen ja palveluprosessien kehittämiseen yhdessä laajan kumppaniverkoston kanssa sekä huolehdit yhdessä luotavan seurannan ja arvioinnin toteutuksesta sekä tuotat analysointitietoa päätöksen teon tueksi. Jatkuvan oppimisen tueksi suunnittelet myös nuorten osallisuusmallin ja koordinoit sen toteutusta.

Olet mukana suunnittelemassa ja valmistelemassa nuorten työllisyyden ekosysteemi toiminnan ostopalveluhankintoja ja hankkeita huolehtien omalta osaltansa, että hankinnat tai hankkeet täydentävät jo olemassa olevia palveluita.

Tulet toimimaan tiiviissä yhteistyössä kuntakokeilun kehittämistiimin kanssa sekä muiden ydinverkostoon kuuluvien kuten Espoon Ohjaamotalon, sivistystoimialan, sosiaali- ja terveysalan ja järjestöjen kanssa sekä olet mukana PKS-yhteistyössä. Osallistut myös valtakunnalliseen verkostotyöhön.

Pääset mukaan iloiseen ja motivoituneeseen työyhteisöön, jonka lisäksi tarjoamme sinulle ajantasaiset työvälineet etätyöskentelyyn ja mukavat työtilat jahka pääsemme konttorille ihan kasvokkain. Etätyö on kuitenkin yksi pysyvä työmuotomme jatkossakin. Esimiehenäsi toimii työllisyyspalvelujen verkostopäällikkö, nuorten työllistymisen edistäminen.

Tehtävä alkaa 14.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Alustavasti haastattelut järjestetään 8.-9.12. iltapäivien aikana.

Työpaikan nimi: Työllisyyspalvelut
Työaika: Toimistotyöaika
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään: edellytämme sinulta osaamista seurannan, raportoinnin ja arvioinnin kehittämisestä ja tekemisestä. Edellytämme sinulta viestinnän osaamista ja halua kehittyä viestinnän tekemisessä. Edellytämme osaamista verkostotyöstä ja nuorten kanssa toimimisesta.

Arvostamme: päätöksentekotaitoja, oma-aloitteisuutta ja halua oppia.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja. Huomioithan vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita, eikä sisällä tunnistetietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.