(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, Työllisyyspalvelut
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Kasvupalvelut
Työllisyyspalvelut

Vernissakatu 1, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Haemme nyt uudistuvaan työyhteisöömme organisointikykyistä ja toimeen tarttuvaa suunnittelijaa kehittämään asiakaspalvelutoimintojamme.

Työllisyyspalveluiden asiakkuusyksikkö tukee asiakkaiden pääsyä eteenpäin kohti työtä, koulutusta ja palveluja tarjoamalla laadukasta neuvontaa, ohjausta ja valmennusta. Asiakkaamme ovat nuoria, maahanmuuttajataustaisia tai pitkään työttömänä olleita.

Nyt haemme suunnittelijaa työskentelemään tiiviissä yhteistyössä asiakkuusyksikön johdon kanssa. Tarjoamme ajankohtaisen ja mielenkiintoisen näköalapaikan työttömyyden hoitoon ja vuodenvaihteessa alkavan työllisyyden kuntakokeilun valmisteluun.

Suunnittelijana tehtäväsi on monipuolinen ja laaja. Pääset oppimaan, kehittymään ja kehittämään. Tehtävänäsi on mm. kehittää asiakaspalvelun prosesseja ja vaikuttavuutta yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. Toimit asiantuntijana, valmistelijana ja sihteerinä palvelupäällikön tukena erilaisissa asiakkuusyksikön prosesseissa sekä hankit, tuotat ja analysoit toiminnan ja raportoinnin kannalta tarvittavaa tietoa. Valmistelet ja koordinoit hanke- ja rahoitushakuja sekä osallistut erilaisiin työ- ja valmisteluryhmiin. Osallistut myös viestintämateriaalien, tapahtumien ja koulutusten tuottamiseen.

Tehtävä edellyttää itsenäistä työotetta, yhteistyövalmiuksia sekä joustavuutta. Työ edellyttää työllisyydenhoidon tuntemusta ja taitoa työskennellä verkostoissa. Tehtävässä tarvitaan kiinnostusta erityisesti maahanmuuttajien palveluihin ja sote-palveluihin liittyvien yhteistyömallien kehittämiseen.

Työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa loistavien kulkuyhteyksien varrella.

Kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan. Rekrytoinnissa käytetään anonyymin rekrytoinnin menetelmää. Anonyymissa rekrytoinnissa työhakemuksesta on poistettu kaikki henkilöön viittaava tieto, minkä ansiosta hakija pysyy nimettömänä työhaastatteluun saakka. Ethän tuo avovastauksissasi esiin henkilökohtaisia tietoja esimerkiksi perhetilanteesta, terveydentilasta, iästä, sukupuolesta tai kulttuuritaustasta. Haethan paikkaa vain sähköisesti.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. (Huomioithan, että tutkinnon tulee olla suoritettu loppuun asti. Tehtävään ei voida palkata henkilöä, joka ei täytä kelpoisuusvaatimusta.)

Luemme eduksi: 

  • Vahva motivaatio tehtävään 
  • Kiinnostus kehittämiseen 
  • Osaaminen maahanmuuttajien ja/tai nuorten työllistymiseen ja syrjäytymisen ehkäisyyn liittyvistä asioista sekä työvoimahallinnon tehtävistä 
  • Kokemus asiakas- ja ohjauspalveluiden kehittämistyöstä 
  • Osaaminen hankehauista ja/tai hankinnoista 
  • Erinomaiset organisointi- ja yhteistyötaidot 
  • Taito hakea ja prosessoida tietoa päätöksenteon tueksi 
  • Kokemus verkostoyhteistyöstä 
  • Viestinnälliset valmiudet ja osaaminen, hyvä kirjallinen ilmaisu 
  • Itsenäinen ja aloitteellinen työskentelyote

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2935,70 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä 3-8 %.

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta 

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Palvelupäällikkö
Sauli Hanna

Tehtävään liittyvät kyselyt voit toimittaa osoitteeseen rekrytointi@vantaa.fi, josta ne ohjataan rekrytoivalle esimiehelle.

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.