(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija (turvalaitteet), Helsinki, Riihimäki tai Tampere
VR Track

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

Etsimme turvalaitesuunnittelijaa VR Trackin suunnitteluliiketoiminnan turvalaiteryhmään. Turvalaiteryhmä on valtakunnallinen yli 40 henkilön asiantuntijatiimi, jonka vastuulle kuuluu rataverkon lisäksi metro- ja raitiotie ympäristöt.

Osana meidän tiimiä sinun tehtäviisi kuuluvat erilaiset turvalaitesuunnittelu- ja asiantuntijatehtävät. Voit työskennellä Helsingissä, Riihimäellä tai Tampereella.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Hallitset suunnitteluohjelmiston (esim. AutoCAD, Microstation) käytön. Lisäksi arvostamme kokemusta vastaavasta teknisestä infra-alan suunnittelusta. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena turvalaite asiantuntijana. Meillä on käytössä nykyaikaiset työvälineet sekä suuren konsernin virkistäytymisedut ja matkustusoikeus.

Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Petri Sirén, puh. 040 8622 416 tai sähköpostitse petri.siren@vr.fi
 
Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 1.6.2018 mennessä oheisen linkin kautta.

VR Track on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista. Palvelut kattavat koko ratainfran elinkaaren suunnittelusta kunnossapitoon mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. VR Track on vahvasti mukana kehittämässä tietomallinnusta ja alan teknologiaa. VR Track on osa VR-konsernia.