(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, Tunturi-Lappi
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1200 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston ja Tunturi-Lapin alueella matkailupalvelutoiminta nivoutuu tiiviisti Luontopalvelujen tarjoamiin palveluihin ja arktisen alueen monipuoliseen luontoon. Kansallispuiston hyvät palvelut, suuri käyntimäärä ja luontokeskusten tapahtumat nostavat Suomen aktiivisimman kansallispuiston kansainvälisen luontomatkailun kärkeen. Pallaksella on maailman puhtain ilma, jota Ilmatieteenlaitos ja Luontopalvelut mittaavat.

Haemme nyt joukkoomme suunnittelijaa Metsähallituksen Luontopalvelut-vastuualueeseen Tunturi-Lapin puistoalueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijan työtehtäviin kuuluvat Pallastunturien alueen Ilmatieteenlaitoksen tutkimusasemien ja Oulun yliopiston yhteistutkimushankkeiden tutkimusavustajan päivittäistehtävät, maasto-opastus koti- ja ulkomaisille sidosryhmille, tutkimusyhteistyön koordinointi sekä tutkimusavustustehtävät koko puistoalueella. Tehtäviin kuuluu osaltaan myös puistoalueen kentän toimintojen suunnittelu-, ylläpito- ja valvontatehtäviä, tietojärjestelmäpäivityksiä sekä puistoalueen muihin projekteihin ja retkeilypalvelujen ylläpitoon liittyviä tehtäviä. Toimipaikka on Muonion Pallasjärvi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, järjestelmällisyyttä ja ongelmanratkaisukykyä, valmiutta liikkua maastossa hankalissakin olosuhteissa sekä B-ajokorttia. Työssä tarvitset myös hyviä tietoteknisiä valmiuksia, yhteistyö-, esiintymis- ja suunnittelutaitoa sekä erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tutkimusosaaminen, luonnon ja retkeilyn tuntemus, muu kielitaito ja tehtävää tukeva muu koulutus katsotaan eduksi. Toivomme sinulta muuntautumiskykyä ja joustavuutta tehtävien painotusten muuttuessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan sekä sisälle että ulos luontoon sijoittuvan työtehtävän asiantuntevassa reipashenkisessä tiimissä.  Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla.”

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.2.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaavat puistonjohtaja Pekka Sulkava, puh. 0400 815 660 tai kenttäpäällikkö Antti Ohenoja, puh. 045 1131 982