(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija / Tredu
Tampereen kaupunki, Tredu, Tietotuotanto

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla, palveluita tarjotaan valtakunnallisesti. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella.
Tredun Kehittäminen ja innovaatiotoiminnan tietotuotantotiimi vastaa koko Tredun toiminnan kannalta keskeisistä toiminnoista. Tietotuotannossa on sekä opetuksen keskeisten järjestelmien että myös uudistuneen ammatillisen koulutuksen myötä tulleiden valtakunnallisten keskitettyjen tietojärjestelmien pääkäyttäjyydet. Tietotuotanto vastaa oppilaitoksen rahoituksen perusteena olevan tiedon tuottamisesta ja tiedon oikeellisuudesta ja raportoinnista sekä opetushallitukselle että oppilaitoksen omiin kehitystarpeisiin. Tietotuotantotiimillä on keskeinen rooli Tredun toimintojen kehittämisessä ja digitalisaatiossa. Tiimissämme pääset kehittämisen etujoukkoihin!

Haemme vakituiseen työsuhteeseen suunnittelijaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Suunnittelijan keskeisin tehtävä on vastata valtakunnallisiin järjestelmiin siirtyvien tietojen laadusta.
Tehtävään kuuluu valtakunnallisiin järjestelmiin siirtyvien tietojen laadun varmistus (KOSKI, eHOKS ja tulossa oleva oppivelvollisuuden seurantajärjestelmä VALPAS) sekä tietojen tuottajien ohjaus ja neuvonta. Laadun varmistamiseen sisältyy tietojen oikeellisuuden tarkistaminen eri järjestelmissä ja tiedon tuottajien ohjaaminen ja kouluttaminen sekä tiedonhallinnan kokonaisuuden suunnittelu. Suunnittelijan tehtävään kuuluu myös opiskelijahallinnon keskeisten järjestelmien kehittäminen ja käytön tuki osana tietotuotantotiimiä.

Kelpoisuuvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto. Toivomme sinulta opiskelijahallintojärjestelmän osaamista (Visma InSchool) sekä Office-ohjelmien ja Tietoturvan hyvää osaamista.

Kokemus ammatillisesta koulutuksesta, kokemus henkilöstön kouluttamisesta sekä kokemus KOSKI- ja eHOKS-tiedonsiirroista katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Elisa Helminen, puh. 050 576 1370.

Hakuaika päättyy 1.2.2021.

Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Elisa Helminen, puh. 050 576 1370.