(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, tohtorinkoulutus
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Innostutko oppimista tukevista prosesseista? Nautitko itsenäisestä korkeakoulun palveluiden tuottamisesta? Osallistutko mielelläsi yliopistotasoiseen kehittämiseen? Olisitko juuri sinä Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun (Aalto ARTS) tohtorinkoulutuspalvelujen suunnittelijan sijainen?


 Roolisi


Työssäsi on keskeistä tohtoriohjelman oppimispalveluiden kokonaisuudesta vastaaminen. Tuotat kehittävällä otteella itsenäisesti ja omatoimisesti tohtorinkoulutuspalveluja. Toimit opiskelijahallinnossa, mutta myös tohtorinkoulutusohjelman johtajan työparina. Työhön kuuluu suunnittelua, kehittämistä, opetustoimintaan ja opiskelijapalveluihin liittyviä vastuita. Lopullinen tehtävänkuvasi määräytyy kokemuksesi perusteella ja tiimin tehtävien kehittymisen mukaan. Tämänhetkisen tilanteen mukaan mm. valmistelet tohtorinkoulutukseen liittyviä päätöksiä eri toimielimille, vastaat Aalto ARTSin tohtoriohjelman opintohallinnosta, opetussuunnittelusta, lukujärjestystyöstä. Lisäksi työhösi kuuluu tilastointiin, jatko-opiskelijoiden neuvontaan, rahoitukseen ja tiedottamiseen liittyviä monipuolisia selvitys- ja valmistelutehtäviä. Lisäksi toimit yliopistotasoisessa tohtorinkoulutuksen palveluiden kehittämisessä proaktiivisesti. 


Kokemuksesi


Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja kykyä asioiden opintohallinnon kokonaishallintaan. Osaat käyttää erilaisia opiskelijahallinnon ja Microsoftin ohjelmistoja analyyttisellä otteella. Viestit mielelläsi verkkosivujen ja muiden kanavien kautta. Sinulla on erinomainen englannin ja suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito ja tulet asiakaspalvelutilanteissa toimeen myös ruotsiksi.


Olet kokenut tietojärjestelmien käyttäjä ja sinulla on joustava, aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote. Olet tottunut työskentelemään välillä myös paineen alla tarkkuutta vaativien asioiden kanssa, lisäksi hoksaat ja hyödynnät digitaaliset ratkaisut tehtäviisi liittyen.


Olet kerryttänyt kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja korkeakouluhallinnon prosessit ja tietojärjestelmät ovat sinulle tuttuja.


Tulevat verkostosi ja tiimisi


Päätyösi on ARTSin tohtorinkoulutus. Olet osa myös uutta ja kehittyvää Tohtorinkoulutus-tiimiä, joka kehittää yhdessä muiden aaltolaisten ja sidosryhmien kanssa palveluhallintoa kohti digitaalista tulevaisuutta.


Työsi on ikkuna sekä opiskelijahallinnon, taiteen että tutkimuksen palveluihin tohtorinkoulutuksen näkökulmasta.


Toimit erilaisissa verkostoissa ja erilaisten sidosryhmien kanssa mielelläsi ja kohtaat erilaisia ihmisiä innostuneesti ja yhteistyökykyisesti.


 Tarjoamme


Tarjoamme merkityksellisen tehtävän, jossa pääset antamaan panoksesi tohtorinkoulutuksen koordinointiin ja kehittämiseen. Käytössäsi on Otaniemen kampuksen monimuotoiset tiimityötilat, joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet.  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän osana osaavaa tiimiä. 


 Valmiina hakemaan?


Toivomme että voisit aloittaa uudessa työssäsi viimeistään marraskuussa. Hakemukset pyydämme toimittamaan alla olevan linkin kautta viimeistään 28.10.2019. Tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus 30.9.2020 saakka. Lisätietoja tehtävästä antaa tohtorinkoulutustiimin lähiesimies Minna Söderqvist sähköpostitse minna.soderqvist[at]aalto.fi 21.10. -25.10. välisenä aikana ja puhelimitse ke 23.10. 14-15 ja pe 25.10. klo 8-12 numerossa +358 50 476 0884. ARTSin oppimispalveluihin liittyviin kysymyksiin vastaa Iiris Kauppila iiris.kauppila@aalto.fi p.050 598 7650. Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-partner Sanna Little, puh. +358 50 441 7001, sanna.little[at]aalto.fi