(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, tietoliikenne
Taideyliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2020

Haemme nyt Taideyliopiston IT-palveluihin


suunnittelijaa


toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 4.1.2021 alkaen


Sun ei tarvitse osata ennalta, miten meidän laitteet toimii, mutta tarvitset kyvyn opetella ne aika vikkelään. Jos konsolikaapelit tai komentorivit tuntuvat vierailta asioilta, älä vaivaudu hakemaan.


Jos pidät siitä, että pääset ropaamaan kaikkea ja haluat ottaa haltuun järjestelmät ja tuntea ne läpikotaisin, lähetä meille hakemuksesi mahdollisimman pian.

Meillä IT-palveluissa ja tietohallinnossa työskentelee 20 tietotekniikan ammattilaista. Olet osa sovellus- ja infrapalveluiden tiimiä, jossa asiantuntijat työskentelevät työasemainfran, käyttäjä- ja käyttövaltuushallinnan, sovelluskehityksen ja web-palveluiden, tietoliikenteen, käyttö- ja konesalipalveluiden sekä tallennus- ja varmistuspalveluiden tehtävissä.


Lisäksi IT-palveluissa ja tietohallinnossa työskennellään IT-kehitysprojektien asiantuntijatehtävissä, edistetään tietoteknisten ratkaisujen hyödyntämistä sekä työskentelyssä että osana oppimis- ja tutkimusympäristöä ja varmistetaan tietoturvallisuus ja tietosuoja teknisissä ratkaisuissa ja käytännön työskentelyssä.

 
Odotamme sinulta

Etsimme joukkoomme osaavaa ja palvelusuuntautunutta tietoliikenneasiantuntijaa, joka ei pelkää toimia yksin, mutta saa vastaavasti tiimiltä apua. Ymmärtää, mitä tarkoittaa verkkotopologia, suuntaa katsetta eteenpäin ja omaa ongelmanratkaisukyvyn.


Tehtävässä tarvitaan


  • perusosaamista tietoliikenneverkoista
  • ymmärrystä hallittavista kytkimistä, palomuureista ja keskitetysti hallitusta Wifi-ympäristöstä
  • ymmärrystä tietoturvasta
  • rohkeutta tarttua uusiin tehtäviin
  • kykyä sekä itsenäiseen työskentelyyn että osana tiimiä
  • Asiakaspalvelutaitoa
  • tavoitteellista työotetta
  • kykyä dokumentoida tehtäviään


Miksi meille?

Työssäsi pääset osaksi ainutlaatuista työympäristöä taiteen koulutuksen ja tutkimuksen parissa. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän, ammattitaitoisen ja innostuneen organisaation tuen sekä mahdollisuuksia monipuoliseen osaamisen kehittämiseen. Lisäksi tarjoamme joustavan työajan, kattavat työterveyshuollon palvelut sekä monipuolisen tarjonnan yliopiston omia taide- ja kulttuuritapahtumia. Tehtävän palkkaus asettuu yliopistojen TES:n mukaan vaativuustasolle 8. Kuukausipalkka muodostuu lisäksi henkilökohtaisen suorituksen perusteella (2831 € – 3063 €).Hakeminen


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi liitteineen sähköisen e-rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, viimeistään 10.12.2020. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).Lisätietoja tehtävästä antaa viikoilla 48 ja 49 Taideyliopiston sovellus- ja infrapäällikkö Erik Paalanen, puh 050 435 7356 perjantaina 27.11. klo 9.00 – 10.00 ja perjantaina 4.12. klo 12.30 – 14.00.