(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, tietohallinto
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Tietohallinnossa on haettavana

SUUNNITTELIJAN  

määräaikainen tehtävä kahdeksi vuodeksi (1.1.2019-31.12.2020).

Digitalisaatiohankkeiden suunnittelijana osallistut hankkeiden valmisteluun ja toteutukseen. Keskeinen osa työstäsi muodostuu digitaalisen työskentelyn ja ryhmätyön kehittämishakkeen koordinoinnista ja hankkeessa toteutettavien toimintatapamuutosten jalkauttamisesta yliopistossa. Hankkeessa kehitettävien digitaalisen työskentelyn ja ryhmätyön ratkaisuiden pääasiallisena alustana toimii Office365-ympäristö. Kyseisen hankkeen lisäksi osallistut myös muiden digitalisaatiohankkeiden koordinointiin ja toteutukseen erityisesti edistämällä hankkeissa kehitettävien ratkaisuiden sekä niiden edellyttämien uusien toimintamallien käyttöönottoa.

Vaadittu osaaminen ja kokemus:

  • Kyky oppia nopeasti käyttämään uusia digitaalisia työvälineitä ja ympäristöjä
  • Kyky motivoida ja sitouttaa uusiin toimintatapoihin
  • Kyky esiintyä ja valmentaa
  • Hyvät projektityötaidot ja projektityön kokemus
  • Soveltuva korkeakoulututkinto
  • Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Eduksi katsotaan

  • Yliopiston toimintatapojen tuntemus
  • Aiempi kokemus digitaalisten työvälineiden ja ympäristöjen hyödyntämisestä

Odotamme henkilöltä oma-aloitteisuutta, halua oppia uutta sekä vahvaa asiakaslähtöistä otetta työtehtäviin. Tarjoamme haasteellisia työtehtäviä monipuolisessa järjestelmäympäristössä ja hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamista. 

Tehtävä sijoittuu muun henkilöstön tehtävien vaativuusasteikon tasolle 8-9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 46,3% tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja tehtävässä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus, ansioluettelo ja muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttämiseen, tulee jättää sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 23.11.2018.

Lisätietoja antaa tietohallintojohtaja Kari Keinänen (kari.keinanen(at)oulu.fi, puh. 0294 483067).