(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, tie-, katu- ja aluesuunnittelu
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2020

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista?

Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Työtehtäviä monipuolisessa infrasuunnittelun kentässä

Haemme suunnittelijoita tie-, katu- ja aluesuunnitteluun.  

Suunnitteljan tehtävässä vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta monipuolisessa infrasuunnittelun tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Koska Destia on läsnä siellä missä asiakkaamme ja henkilöstömme ovat, voit myös valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdoista (Tampere, Vantaa, Kouvola). Työ on tietysti vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostamme asennetta tarttua asioihin

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä riittävää kokemusta  tie-, katu- ja aluesuunnittelusta. Arvostamme asennetta tarttua asioihin. Sinulle on luontaista huolehtia työt suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä omaat positiivisen työotteen ja yhteistyötaidot.

Ota rohkeasti yhteyttä rekrytoiviin esimiehiimme

Lisätietoja tehtävästä ja Destialla työskentelystä antaa yksikön päällikkö Sami Snellman, 040 071 5881 tai sami.snellman@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi suunnittelijan työ Destialla olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!


Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta-, kulttuuri-, hieronta- ja hammashoitoetu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttäminen
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut

Puhelin: 020 444 11 Sijainti: Tampere, Vantaa, Kouvola