(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, tie-, katu- ja aluesuunnittelu
Destia

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Työtehtäviä monipuolisessa infrasuunnittelun kentässä

Haemme nyt suunnittelijoita tie-, katu- ja aluesuunnitteluun.  

Suunnitteljan tehtävässä vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta monipuolisessa infrasuunnittelun tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Koska Destia on läsnä siellä missä asiakkaamme ja henkilöstömme ovat, voit myös valita toimipisteesi useista vaihtoehdoista (Tampere, Vantaa, Kouvola, Kuopio tai Oulu). Työ on tietysti vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostamme asennetta tarttua asioihin

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä riittävää kokemusta  tie-, katu- ja aluesuunnittelusta. Arvostamme asennetta tarttua asioihin. Sinulle on luontaista huolehtia työt suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä omaat positiivisen työotteen ja yhteistyötaidot.

Ota rohkeasti yhteyttä rekrytoiviin esimiehiimme

Sami (Tampere, Vantaa ja Kouvola) ja Pekka (Jyväskylä, Kuopio ja Oulu) kertovat mielellään lisää työtehtävistä ja Destialla työskentelystä.

Yksikön päällikkö Sami Snellman, 040 071 5881 ja sami.snellman@destia.fi

Yksikön päällikkö Pekka Karhinen, 040 557 6170 ja pekka.karhinen@destia.fi

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi suunnittelijan työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi. Teemme valintoja sitä mukaa kun sopivia henkilöitä löytyy, joten älä jää miettimään liian pitkäksi aikaa!

Haku alkaa 22. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Lounas-, liikunta- hieronta-, hammashoito- ja kulttuurietu
  • Kattava työterveyshuolto
  • Henkilöstöetuohjelma
  • Lomaosakkeiden käyttäminen
  • Sairaan lapsen hoitopalvelut