(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, tekniikan siirtoverkkopalvelut
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019

Etsimme Tekniikan siirtoverkkopalvelut tiimiimme työkaveriksi

Suunnittelijaa

Pääasiallinen tehtäväsi on asiakas- ja tukiasemasiirtoyhteyksien toteutussuunnittelu ja niiden tuotantokustannusten selvittäminen. Vastaat ratkaisukeskeisestä ja kustannustehokkaasta liityntäyhteyssuunnittelusta sekä kotimaisten ja ulkomaalaisten kumppanioperaattoreiden palveluiden hankinnasta. Toimit investointien koordinoijana sekä niihin liittyvissä yhteysoptimoinnissa. Tehtävässä pääset osallistumaan asiantuntijan roolissa sisäisiin kehitysprojekteihin. 

Millaista henkilöä etsimme? Olet itsenäinen päätöksentekijä varustettuna hyvillä vuorovaikutustaidoilla. Sinulla on tietoliikennealan koulutus tai muutaman vuoden kokemus alalta. Tehtävän edellytyksenä on myös yleisten tietoliikenneoperaattoreilla käytössä olevien tekniikoiden, termien ja käytäntöjen tuntemus. Kommunikoit sujuvasti suomen- ja englannin kielellä ja tehtävässä eduksi katsomme myös verkkotietojärjestelmien käyttökokemuksen.

Meille on olennaisen tärkeää, että DNA:lla työskentelee tyytyväinen ja motivoitunut henkilöstö – vain näin voimme tarjota strategiamme mukaisesti markkinoiden parasta asiakaspalvelua. DNA:lla valtuutetaan yksilöitä ratkaisemaan ongelmia, tekemään päätöksiä sekä annetaan tilaa ja resursseja asioiden eteenpäin viemiseen. Keskitymme tuomaan arvoa asiakkaillemme, opimme yhdessä ja meillä on työympäristö, joka ruokkii ideointia.

Me DNA:lla panostamme vahvasti henkilöstöön ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA: laiselle. Tunnustuksena tästä vuonna 2019 DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa, lisäksi saimme Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -tunnuksen. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Tässä tehtävässä voit työskennellä mutkattomasti siellä missä haluat. Ja kun haluat tulla toimistolle, löydät työpisteesi moderneista toimitiloistamme DNA Talosta Käpylästä ja Lahdesta.

Tutustu etuihimme ja kulttuuriimme: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Tehtävä edellyttää hyväksyttyä turvallisuusselvitystä.

Olisitko sinä tuleva työkaverimme? Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 29.9.2019 mennessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Taavi Mattila, puh. 044 044 1182, taavi.mattila@dna.fi

Puhelimitse ensisijaisesti Ti 17.9. klo 9-11, ke 18.9. klo 14-16 tai 23.9. klo 9-11