(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija / tarkastaja sähkökeskusten valmistukseen
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.9.2018

Etsimme Eiskon Sähkö Oy:lle työnjohdollista suunnittelijaa / tarkastajaa vakituiseen työsuhteeseen!


Eiskon Sähkö Oy on erikoistunut asiakaskohteisesti räätälöityjen sähkökeskusten suunnitteluun ja valmistukseen. Palveluihimme kuuluvat myös sähkötarvikkeiden maahantuonti ja myynti sekä teollisuudelle että kiinteistö- ja rakennusalalle. Toiminnassamme olemme sitoutuneet yksilölliseen asiakaspalveluun sekä korkeimpaan mahdolliseen laatuun!


Työhön sisältyy suunnittelun ja tarkastuksien lisäksi mahdollisesti tuotannon esimies tehtävät, riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi. Suunnittelussa toivomme sinulla olevan CADS-osaamisen hanskassa. Tarkastuksissa asiantuntemus sähkökeskuksista ja kuvien lukutaito astuvat suureen rooliin. Tuotannon työnjohdollisissa tehtävissä sinun tulee löytää yhteinen sävel erilaisten ihmisten kanssa toimimisesta. Puhelimesi saattaa soida asiakkaiden toimesta, joten hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä tullaan tarvitsemaan.


Tarjoamme:
• Vakituisen työsuhteen suoraan Eiskon kirjoille
• Miellyttävän ja ammattitaitoisen tiimin tuen työntekoosi
• Mahdollisuuden työllistyä yritykseen, jossa on arvot kohdillaan
• Kilpailukykyisen palkkauksen


Toivomme hakijoilta:
• Aikaisempaa kokemusta edellä mainituista työtehtävistä
• Sähköinsinöörin tai vastaava tekninen koulutus luetaan eduksi
• CADS-osaaminen
• Hyvää henkeä ja tiimipelaajan taitoja
• Varmaa luottoa omaan tekemiseen


Työtehtäväsi määräytyy osaamisesi ja aikaisemman kokemuksesi mukaan, joten sinun ei tarvitse olla joka osa-alueen rautainen ammattilainen. Myös vastavalmistuneet otamme huomioon! Jos löysit itsesi yllämainituista kriteereistä, olet hyvän asenteen omaava tiimipelaaja ja halukas olemaan mukana Eiskon Sähkö Oy:n kasvutarinassa, lähetä HETI hakemuksesi, niin kutsumme sinut haastatteluun. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja työsopimuksen saa kouraan HETI, kun sopiva henkilö katsotaan löydetyksi, joten ole NOPEA!


Rekrytoinnin hoitaa kokonaisvaltaisesti Smile Henkilöstöpalvelut Oy ja lisätiedusteluihin vastaa Joni Rautajoki p. 044 9977 152


www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.