(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, taloushallinnon järjestelmät
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Etsimme 35 hengen tuotekehitystiimiimme asiakkaidemme liiketoimintatarpeita ymmärtävää suunnittelijaa. Tulet työskentelemään kasvavan talous- ja kiinteistöhallinnan pilvipalvelu Visma Fivaldin parissa, jolla on tällä hetkellä jo yli 35 000 käyttäjää. Visma Fivaldi tarjoaa monipuoliset työkalut taloushallinnon ja kiinteistöhallinnan ammattilaisten eri tarpeisiin sekä ratkaisut taloushallinnon ulkoistajalle yhdessä tilitoimiston kanssa.

Toimiessasi Business Analystin tai Product Ownerin tehtävässä koordinoit, innovoit ja kehität pilvipalvelua yhdessä tuotekehitystiimin ja asiakkaiden kanssa. Toimenkuvaasi kuuluvat tehtävät alkaen alkuvaiheen määrittelytyöstä ja jatkuen koko kehitystyön ajan julkaisuun ja dokumentointiin asti.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ymmärrystä taloushallinnon toimintaprosesseista (esimerkiksi kirjanpito, tilintarkastus tai palkanlaskenta) sekä suomen kielen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa. Sinulla on jo mahdollisesti aiempaa kokemusta tilitoimistoalalta tai vastaavien järjestelmien tuotekehityksestä. Kykenet systemaattiseen työskentelyyn ja tuottamaan määrittelyitä sekä ohjeita muille tiimiläisille. Ketterien tuotekehitysmenetelmien tuntemus on eduksi.

Odotamme sinulta määrätietoista ja aktiivista asennetta sekä hyviä organisointi- ja kommunikointitaitoja. Olet kiinnostunut yksityiskohdista, mutta näet myös niiden yläpuolelle hahmottaen kokonaisuuksia. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn ja sinulla on halu ja kyky toimia “tulkkina" asiakastarpeiden ja ohjelmistokehittäjiemme välillä.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltä rohkeutta, ketteryyttä sekä uusien asioiden oppimista joka päivä.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Jos jaat intohimomme pilvipalveluihin ja moderneihin web-teknologioihin, ja sinulta löytyy energiaa onnistua yhdessä pohjolan jännittävimmistä yrityksistä, lähetä hakemus ja CV portaaliimme viipymättä.

Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Helsingissä. Hae paikkaa viimeistään 25.10.2019 mennessä, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Development manager Ville Laukkanen, puh. 050 370 8883 tai ville.laukkanen@visma.com.