(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija tai Projekti-insinööri, turvalaitesuunnittelu
Winco

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Etsimme energiseen joukkoomme suunnittelijaa tai projekti-insinööriä turvalaitteiden rakentamissuunnitteluryhmään. Voit valita Pirkkalan, Mikkelin tai Helsingin toimipisteistä sinulle parhaiten sopivan.

Rakentamissuunnitteluryhmän tehtäviin kuuluu mm. radan turvalaite- ja apujärjestelmien suunnittelu- sekä käyttöönottotehtävät erilaisissa projekteissa. Suunnitteluryhmä toimii aktiivisesti yhteistyössä projektia toteuttavan organisaation kanssa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. sähkö- tai automaatioinsinööri) sekä vahva kokemus rautateiden turvalaitejärjestelmien suunnittelusta ja käyttöönottotehtävistä. Lisäksi arvostamme seuraavia osaamisalueita ja pätevyyksiä:

  • Releasetinlaite Siemens DrS
  • Releryhmäasetinlaite Siemens SpDrs-60VR
  • Tietokoneasetinlaite Siemens SIMIS C
  • Tietokoneasetinlaite Mipro MiSo TCS
  • Tietokoneasetinlaite Thales ESTW L90-5
  • Turvalaiteasentajan pätevyys
  • Functional Safety -pätevyys

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen sekä nopeasti uutta oppiva tiimipelaaja, jolla on hyvät vuorovaikutustaidot suomeksi ja englanniksi. Toimintatapasi on asiakaslähtöinen ja nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on erinomainen paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Tehtävässä menestyminen edellyttää matkustushalukkuutta ja joustoa työajoissa.

Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja monipuolisessa työtehtävässä, jossa sinulla on hyvät tulevaisuuden kehittymismahdollisuudet. Huolehdimme tarvittavasta rautatiealan erikoiskoulutuksesta. Jos kiinnostuksesi heräsi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Meillä on mukavat työkaverit, hyvä yhteishenki sekä positiivinen draivi kehittää toimintaamme nyt ja tulevaisuudessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Suunnittelupäällikkö Timo Hartikainen osoitteessa timo.hartikainen@winco.fi.

Odotamme hakemustasi! Toimithan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja täytämme tehtävän heti siihen sopivan henkilön löydyttyä. CV:n ja hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää meille osoitteeseen jani.vaisanen@winco.fi. Hakemusten viimeinen lähetyspäivä on 31.7.2018.