(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija tai pääsuunnittelija infra-projektien pariin
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Kevät aurinko sulattaa lumia ja hulevedet pitää hanskata, niin Helsingin ja Espoon Raide-Jokerin suunnittelussa kuin Tampereen Ratikassakin. Meillä NRC:llä suunnitelmia tehdään koko tiimin hartiavoimin. Nyt etsimmekin sinua
VESIHUOLTOSUUNNITTELIJA
toimimaan suunnittelijana (tai pääsuunnittelijana) vesihuollon yleis-, katu- ja rakennussuunnittelutehtävissä sekä hulevesiselvityksissä.

Työskentelet noin kymmenen asiantuntijan ryhmässä vesihuollon monipuolisten suunnitteluprojektien parissa. Suhtaudumme työhömme intohimolla ja haluamme kehittää niin työympäristöämme kuin omaa työtämmekin. Ryhmäpäällikkömme Mika vastaa toimiston vitseistä sekä tiimin jaksamisesta ja tarvittaessa nappaa reppuselkään ja auttaa eteenpäin. Käytössäsi ovat alan nykyaikaisimmat ohjelmistot ja saat mahdollisuuden kehittyä alan johtavien ammattilaisten joukossa sekä päästä mukaan yhä monipuolisempiin infran suunnitteluprojekteihin.

 


Me edellytämme sinulta infra-alan insinöörin tai diplomi-insinöörin, rakennusmestarin tai teknikon tutkintoa. Ennen kaikkea toivomme aitoa kiinnostusta suunnitteluprojekteihin sekä muutaman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä ja projekteista. Hallitset alan suunnitteluohjelmistoja (esim. Novapoint ja AutoCad) ja sinulla on kokemusta tietomallintamisesta. Kokemus työmaalla työskentelystä katsotaan eduksesi. Olet vastuuntuntoinen, uudistuksen haluinen ja tavoitteellinen joukkuepelaaja. Toivomme sinulta myös matkustusvalmiutta kotimaassa.

 


Tarjoamme sinulle mahtavien työkavereiden lisäksi monipuolisen ja kehittymismahdollisuuksia tarjoavan tehtäväkentän vastuineen nopeasti kehittyvän suunnittelutoimintamme parissa, nykyaikaiset työmenetelmät, monialaisten asiantuntijoiden tuen osana innostavaa ja osaavaa työyhteisöä sekä mahdollisuuden edetä aina haastavampiin tehtäviin isossa organisaatiossa. Panostamme ammatilliseen kehittymiseesi ja huolehdimme tarvittavasta jatkokoulutuksesta matkallasi kohti huippuosaamista.


Haethan tehtävää mahdollisimman pian www.adecco.fi, aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Anna-Leena Mustonen p. 050 386 9112.

 

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan.


NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.