(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, suorarekrytointi HAKA PKS Espoo
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme HAKA PKS:lle SUUNNITTELIJAA Espooseen tai Seinäjoelle!

Yritysesittely

Haka PKS on suomalainen arvostettu ja luotettava kumppani omalla toimialallaan. Yrityksen toimihenkilöillä on kymmenien vuosien kokemus julkisivuratkaisujen toteuttamisesta. Yrityksellä on toimistot Espoossa, Seinäjoella ja Saarenmaalla. Yritys on keskittynyt haastavien julkisivurakenteiden valmistamiseen ja rakentamiseen sekä erikoistunut metalli- ja lasijulkisivuihin. Työyhteisö on vahvasti omaan tekemiseensä sitoutunutta, ammattitaitoista ja omista tuoteryhmistään innostunutta.

Tehtävän kuvaus

Vanhempana rakennesuunnittelijana vastaat itsenäisesti käynnissä olevien projektien metallirakenteiden julkisivujen suunnittelusta ja mitoittamisesta. Yhteistyötä tehdään toimiston muiden kokeneiden suunnittelijoiden sekä sidosryhmien kanssa. Tehtävää on mahdollista räätälöidä hakijan kiinnostusten ja vahvuuksien mukaisesti.

Hakijan profiili

Hakemallamme henkilöllä on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä (väh.3-5 vuotta) sekä alalle soveltuva koulutus (rakennusinsinööri, teknikko, DI-insinööri). Arvostamme aikaisempaa kokemusta nykypäiväisistä julkisivujärjestelmien käytöstä. Viestit suullisesti ja kirjallisesti suomen kielellä, muu kielitaito katsotaan eduksi. Asenteesi on loistava, nautit pitkäjänteisestä ja laadullisesta työskentelystä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkkauksen sekä aidosti reilun työyhteisön. Haka PKS:llä on pieni vaihtuvuus, ja työntekijät ovat toisiaan tukevia. Yrityksessä iloitaan toisten onnistumisista, ja pyritään kehittämään toimintaa jatkuvasti entistäkin paremmaksi. Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Kiinnostuitko? Uniflex hoitaa rekrytointiprosessia asiakkaan puolesta. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 0505374289.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi