(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija sisustussuunnitteluun
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA

sisustussuunnitteluosastolle.


Tehtäviisi kuuluu

Olet osa laivan perussuunnittelusta (arrangementit/layoutit) vastaavaa suunnittelutiimiä. Työ on arkkitehtisuunnitelmien tarkastelua ja kommentointia sekä eri osapuolten kanssa neuvottelua. Tavoitteena on suunnitella säännöt, määräykset ja sopimukset huomioiva tila.

Työkaluina käytetään sekä 2D- että 3D-työkaluja.

Työtehtäväsi muokkautuu ja kehittyy kokemuksesi mukaisesti. 


Toivomme hakijalta

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja innokas oppimaan. Haluat olla mukana luomassa positiivista henkeä ja olla yksi tärkeä osa tulevaisuuden laivanrakentamista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää teknistä koulutusta (ins./DI tai vastaava). 

Toivomme, että sinulla on jo hieman kokemusta laivapuolen suunnittelutehtävistä ja erilaisista suunnitteluohjelmista. Myös Catia-osaaminen lasketaan eduksi. 


Tarjoamme

Olet osa Sisustussuunnittelun koko ajan kehittyvää osastoa. Panostamme työyhteisöön, jossa jokaisella on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiaan ja kehittyä osana ympäröivää tiimiä.

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Hanna Malmlund
Design Manager
040 5335 053 (lisätietoja voi kysellä arkisin 4.11.-15.11. klo 15-16)
hanna.malmlund@meyerturku.fi