(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija sisustussuunnitteluosastolle
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2019

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Meyer Turun tytäryhtiöihin kuuluvat Piikkiössä sijaitseva hyttitehdas Piikkio Works Oy, laivojen yleisiin tiloihin avaimet käteen -ratkaisuja tarjoava Shipbuilding Completion Oy sekä laivanrakennus- ja offshore-alojen suunnitteluyritys ENG’nD Oy. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista. Telakoiden yhteistyötä tiivistetään jakamalla parhaita käytäntöjä entistä tehokkaammin ja tekemällä yhteisiä projekteja.

Haemme nyt

SUUNNITTELIJAA

sisustussuunnitteluosastolle.


Tehtäviisi kuuluu

Olet osa laivan perussuunnittelusta vastaavaa suunnittelutiimiä. Tehtävässäsi seuraat laivojen sisustuksen arkkitehtisuunnitelmia ja kustannusrakennetta, tarkastellen arkkitehtisuunnitelmia ja arvioiden erilaisten ratkaisujen tilamuutoksia. Olet mukana sisustussuunnitelmia käsittelevissä neuvotteluissa telakan edustajana. Tavoitteena on korkealuokkainen, arkkitehtisuunnitelman sekä säännöt, määräykset ja sopimukset täyttävä kustannustehokas perussuunnitteluaineisto.

Työtehtäväsi muokkautuu ja kehittyy kokemuksesi mukaisesti.


Toivomme hakijalta

Sinulla on tehtävään soveltuva suunnittelualan koulutus. Työssä menestyäksesi tarvitset rakennuspiirustusten tulkintataitoa, taloudellista ja analyyttistä ajattelutapaa sekä oma-aloitteisuutta. Käytät sujuvasti yleisimpiä 2D/3D suunnitteluohjelmia kuten AutoCad ja Revit, sinulla on hyvät taidot Adobe - sekä MS Office-ohjelmistojen käsittelyssä.

Toimit itsenäisellä työskentelyotteella ja mietit asioita ratkaisukeskeisellä lähestymistavalla. Sinulla on kykyä suunnitelmalliseen, järjestelmälliseen ja hyvin jäsenneltyyn työskentelyyn sisäisten ja ulkoisten asiakkaiden kanssa. 

Hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot sekä suomen ja englannin kielen taito ovat tarpeen menestyäksesi tehtävässä.

Kokemus laivanrakennuksesta katsotaan eduksi, mutta meillä kasvat laivanrakentajaksi kokeneiden osaajien opastuksessa.


Tarjoamme

Meyerin pitkä ja luotettava laivanrakennushistoria sekä telakan vakaa tilauskanta takaavat positiiviset näkymät urallesi laivanrakennuksen kansainvälisellä näköalapaikalla.

Meiltä löydät innostavan työyhteisön ja mielenkiintoisia työtehtäviä korkean teknologian huipputuotteiden parista. Tässä yhteisössä sinusta voi tulla maailman paras osaaja ammatissasi. Sisäisillä koulutuksilla laajennat osaamistasi entisestään.

Työntekijöidemme hyvinvointi ja viihtyvyys myös vapaa-ajalla ovat meille tärkeitä. Telakan työterveysasema tarjoaa työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut. Oma kuntosali sekä muut hyvät liikuntamahdollisuudet takaavat tekemistä vapaa-ajalle.

Meyer Turussa olet mukana rakentamassa maailman upeimpia risteilyaluksia!


Lisätietoja antaa

Esmeralda Stahlberg
Manager, Architectural Team Interior design
+358 40 7376 272
esmeralda.stahlberg@meyerturku.fi