(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, siltasuunnittelu
Destia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haluaisitko liittyä osaksi yhtä Suomen suurimmista suunnitteluorganisaatioista? Meillä Destiassa pääset tekemään huomisen infraa mielenkiintoisessa ja kehittyvässä yhtiössä. Destian 170 suunnittelijaa suunnittelevat niin omille projekteillemme kuin toimivat asiakkaidemme luotettavana suunnittelukumppanina. Töitä teemme rehdisti yhdessä uudistuen ja menestyen.

Monipuolisia rakennesuunnittelun tehtäviä

Haemme siltasuunnitteluyksikköön suunnittelijaa. Suunnittelijana vastaat projektien laadukkaasta toteutuksesta monipuolisessa rakennesuunnittelun tehtäväkentässä. Tehtävän tarkempi laajuus sovitaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. Koska Destia on siellä missä sinäkin, voit valita toimipisteesi muutamasta vaihtoehdosta (Kuopio, Tampere tai Vantaa). Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sitten kun sinulle parhaiten sopii.

Arvostamme asennetta tarttua asioihin

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI) sekä kokemusta suunnittelijan tehtävän tuloksellisesta hoitamisesta. Rakenteiden suunnittelun FISE-pätevyydet sekä pitkäaikainen työkokemus taitorakenteiden, kuten siltojen suunnittelusta katsotaan eduksi. Arvostamme erityisesti asennetta tarttua asioihin, huolehtia tehtävät suunnitelmallisesti ja luotettavasti alusta loppuun sekä positiivista otetta ja yhteistyötaitoja.

Tuomas kertoo lisää 

Yksikön päällikkö Tuomas kertoo mielellään lisää tehtävästä ja Destialla työskentelystä, 040 767 9984 tai tuomas.lehtinen@destia.fi.

Hakeminen on helppoa

Hae tehtävää klikkaamalla työpaikkailmoituksen lopussa Hae tähän työpaikkaan. Hakeminen on tehty helpoksi; CV, nimi ja sähköposti riittää - toki mielellämme kuulisimme myös hakemustekstin muodossa, miksi tämä työ olisi sinulle mieluinen seuraava askel urallasi.

Haku alkaa 19. toukokuuta 2020 ja päättyy 10. kesäkuuta 2020, klo 23.59 (Europe/Helsinki)

Työsuhde-edut

  •     Lounas-, liikunta-, hammashoito-, hieronta- ja kulttuurietu (epassi)
  •     Kattava työterveyshuolto
  •     Henkilöstöetuohjelma
  •     Lomaosakkeiden käyttömahdollisuus
  •     Sairaan lapsen hoitopalvelut