(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, Satakunta-Merenkurkun suunnittelualue
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen. 

Haemme nyt joukkoomme suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalvelut-yksikköön Poriin 15.2.2020 alkaen, tai aloitus sopimuksen mukaan. Työsuhteen kesto 31.12.2020 asti. On kuitenkin mahdollista, että tulevaisuusinvestointirahoituksen niin salliessa tehtävää voidaan määräaikaisuuden päättyessä jatkaa jopa vuoden 2021 loppuun.

Suunnittelijana vastaat Satakunnan alueen töiden koordinoinnista erityisesti retkeilypalvelujen, luonnonhoidon ja sidosryhmäyhteistyön parissa. Huolehdit siitä, että Luontopalveluiden hallinnassa olevat rakenteet ja rakennukset ovat parhaassa mahdollisessa kunnossa ja käytössä. Osallistut virkistyspalvelujen ja luonnonhoidon operatiivisen työn suunnitteluun yhdessä kenttäpäällikön kanssa ja toteutat itse operatiivista työtä. Valmistelet hankintoja ja sopimuksia, ja käytät paikkatieto-ohjelmistoja suunnittelun työkaluina. Työssä tehdään useamman päivän työmatkoja.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta em. tehtävistä sekä suomen kielen kiitettävää osaamista. Osaat käyttää tavanomaisten toimisto-ohjelmien lisäksi paikkatieto-ohjelmistoja, ja osallistut aktiivisesti alueesi some-viestintään. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, työnjohtokokemusta ja yhteistyökykyä, sekä B-ajokortti. BE- ja C- ajo-oikeus ja kokemus vastaavien ajoneuvojen kuljettamisesta, sekä veneilykokemus katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Saat työskennellä Suomen arvokkaimpien luonto- ja kulttuurikohteiden parissa, ja olet osa mukavaa työyhteisöä. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.1.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa kenttäpäällikkö Anssi Riihiaho, puh. 040 552 7516.