(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija Saajokselle Lohjalle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018Työn kuvaus:
   
Etsimme Saajokselle SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Työt on mahdollista aloittaa nopealla aikataululla ja työsopimus solmitaan suoraan Saajoksen ja valitun henkilön välille.
 
Suunnittelijana toimit osana neljän hengen tiimiä palo- ja turvaovien suunnittelussa. Työtehtäviisi kuuluu asiakkailta saatujen tietojen perusteella tehtävää suunnittelua, oviluetteloiden laatimista sekä tuotekehitystä. Isossa roolissa tehtävässä on myös säännöllinen yhteydenpito niin toimittajien ja valmistajien kuin oman tuotannon henkilöstön kanssa.
 
Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta suunnittelutyöstä, sujuvaa MS Office-ohjelmien käyttötaitoa (erityisesti MS Excel) sekä aitoa halua ja kiinnostusta kehittyä työssään. Teknikon tai insinöörin koulutus sekä AutoCAD-osaaminen katsotaan eduksi. Persoonana olet yhteistyökykyinen sekä kehittymishaluinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa.
 
Saajos tarjoaa sinulle mielenkiintoisen työn mukavassa työporukassa sekä kattavan perehdytyksen. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus mahdollisimman pian osoitteessa www.adecco.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten kannattaa toimia nopeasti. Hakuaika päättyy 3.10. Lisätietoja antaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.  

Asiakkaan tehtävänimike:  Suunnittelija


Sijainti:  LOHJA


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Pirkka Lind, +358408210177


Toimipaikka:  Lohja