(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija (rakentaminen), Vantaa, Turku, Pori tai Vaasa
Metsähallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Henkilöstöä meillä on yhteensä noin 1300 henkilöä ympäri Suomen, arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössä.

Haemme nyt joukkoomme suunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen Rannikon luontopalvelut-yksikön kenttätiimiin, ajalle 1.1.2021.-31.12.2021. 

Asiantuntijatyössäsi tarkastelet Metsähallituksen hallinnassa olevia rakennuksia ja rakenteita, teet huomioita ja arvioita niiden kunnosta, ja näiden pohjalta toimenpide-ehdotuksia kunnostustoimenpiteille. Tiedot tallennetaan ArcGIS-pohjaiseen PAVE-paikkatietojärjestelmään. Samalla valokuvaat kohteet ja kirjoitat niistä lyhyet esittelytekstit, sekä julkaiset esittelyn retkikartta.fi -karttapalvelussa. Toimialueeseen kuuluu koko Rannikon puistoalue Virolahdelta Pietarsaareen. Työpiste voi olla Tikkurila, Turku, Pori tai Vaasa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta vastaavista tehtävistä, kokemusta paikkatietojärjestelmistä (ArcGIS), retkeilyinfran ja rakennusten rakenteiden asiantuntemusta sekä hyviä maastossa liikkumisen taitoja. Työssä tarvitset myös ajokorttia ja hyviä veneilytaitoja, hyvää suomen kielen kirjallista osaamista ja hyviä yhteistyötaitoja. Toivomme sinulta itsenäistä ja aktiivista työotetta. Luonto- ja retkeilytuntemus luetaan eduksi.  Työssä tehdään säännöllisesti työmatkoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja aktiivisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Saat työskennellä Suomen arvokkaimpien luonto- ja kulttuurikohteiden parissa, ja olet osa mukavaa työyhteisöä. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 29.11.2020 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa kenttäpäällikkö Anssi Riihiaho, puh. 040 552 7516 ja suunnittelija Teemu Rauhala, puh. 040 480 9499.