(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, rahoitus ja talous -yksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Espoon kaupunki on syksyllä 2019 käynnistänyt johtamisen ja talousohjauksen tietojärjestelmäkokonaisuuden hankinnan, jonka tarkoituksena on uudistaa laajasti Espoon taloushallinnon sekä talousohjauksen järjestelmäratkaisut. Toteutusprojekti alkaa keväällä 2020 ja järjestelmäkokonaisuus otetaan käyttöön vuoden 2022 alusta lukien. Tavoitteena on hyödyntää digitalisaatiota johtamisen ja talousohjauksen prosessien kehittämisessä sekä vapauttaa asiantuntijatyötä valmistelevista manuaalitehtävistä analysointiin ja tiedon jatkojalostamiseen.

Etsimme nyt joukkoomme innostunutta ja kehittämishenkistä taloussuunnittelijaa vahvistamaan konsernihallinnon taloussuunnitteluyksikköämme. Tule kasvattamaan osaamistasi nykyaikaisen taloussuunnittelun ja analytiikan parissa!

Tehtäviisi sisältyy mm. vastuutoimialan talouden seuranta ja analysointi, kaupungin taloussuunnittelu- ja tilinpäätös- sekä osavuosikatsaus prosessiin osallistuminen. Osallistut talousarvio-, tilinpäätös- ja muiden julkaisujen valmistelun hallinnointiin sekä johtamisen ja talousohjauksen tietojärjestelmien uudistusprojektiin.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu nykyisten suunnittelujärjestelmien ylläpitotehtäviä, talousviestinnän kehittämistehtäviä sekä taloussuunnittelun monipuolisiin tehtäviin osallistuminen osaamisen ja kokemuksesi mukaan.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiitoisen tehtäväkentän sekä mahdollisuuden osallistua laajaan nykyaikaisten talouden tietojärjestelmien kehityshankkeeseen. Tukenasi on taloussuunnittelun osaava tiimi.

Työpaikan nimi: Rahoitus ja talous-yksikkö, Taloussuunnittelu

Työaika: 36 h 45 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta talouden seurannasta, analysoinnista ja raportoinnista sekä kustannuslaskennasta. Hallitset laajoja kokonaisuuksia, sinulla on itsenäinen ja aktiivinen työote sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Olet lisäksi kehitysmyönteinen, viestit selkeästi niin suullisesti kuin kirjallisesti ja taloushallinnon it-osaamisesi on vahvaa.

Haastatattelut on suunniteltu pidettäviksi 11.3 ja 13.3. Kaikki haastatteluun kutsutut saavat samalla myös ennakkotehtävän, joka palautetaan ennen haastatatteluun saapumista.