(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, oppimispalvelut
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja lähes 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.

Aalto-yliopiston Oppimispalveluihin etsitään nyt Ulkoiset asiakkaat – tiimiin suunnittelijaa Avoimen yliopiston kehittämis- ja suunnittelutoimintoihin.


Sinun roolisi


Kehität Avoimen yliopiston toimintaa ja suunnittelet opetustarjontaa aktiivisessa yhteistyössä Aalto-yliopiston laitosten ja palvelutiimien kanssa. Työhösi kuuluu mm. tuntiopettajien rekrytointi sekä siihen liittyviä hallinnollisia tehtäviä. Tuet jatkuvan oppimisen prosesseja Avoimessa yliopistossa. Innostut viestimään opiskelumahdollisuuksista ja antamaan opintoneuvontaa eri kanavia hyödyntäen. Olet kokenut tietojärjestelmien käyttäjä ja sinulla on erinomaiset organisointitaidot, palvelu- ja markkinointihenkisyyttä sekä taitoa hallita laajoja kokonaisuuksia. Tartut töihin järjestelmämyönteisesti ja ratkaisukeskeisesti. Olet tottunut työskentelemään tarkkuutta vaativien asioiden kanssa välillä myös paineen alla. Sinulla on hyvät neuvotteluvalmiudet.


Työnkuva muotoutuu osin osaamisesi ja kokemuksesi perusteella.


Kokemuksesi


Olet kokenut opetuksen ja opintohallinnon kehittäjä tai tuottaja korkeakoulusektorilla. Erityisesti työssäsi on hyödyksi Aalto-yliopiston koulutusalatuntemus. Sinulla on yliopistokoulutus ja erinomainen suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito ja hyvä ruotsin kielen taito. Työssäsi on ansioksi monipuolinen markkinointiosaaminen, kokemus korkeakouluhallinnon kehittämisestä ja digitaalisista opiskelemisen ratkaisuista.


Tulevat verkostosi ja tiimisi


Ulkoiset asiakkaat-tiimi on ikkuna yliopistoon, jossa toimii niin hakemisen, opiskelijarekrytoinnin kuin avoimen yliopisto-opetuksen palvelut. Tehtäväsi sijoittuu Avoimen yliopiston kokeneeseen ja lämminhenkiseen palveluryhmään, joka tukee yliopistoa jatkuvan oppimisen tavoitteissa ja  kehittää yhdessä muiden aaltolaisten ja sidosryhmien kanssa koulutustarjontaa. Työhösi sisältyy olennaisesti yhteistyötä yliopiston eri tiimien, korkeakouluverkoston, monipuolisen asiakaskunnan ja esimerkiksi toisen asteen koulutustoimijoiden (etenkin lukiot) kanssa. Toimit verkostoissa mielelläsi ja kohtaat erilaisia ihmisiä mielenkiinnolla ja yhteistyökykyisesti.


Tarjoamme


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän osana osaavaa tiimiä.  Käytössäsi on kehittyvän Otaniemen kampuksen monimuotoiset tiimityötilat ja joustavat työajat.


Valmiina hakemaan?


Toivomme, että voisit aloittaa uudessa työssäsi viimeistään joulukuussa. Työ on määräaikainen ja  jatkuu ainakin 30.11.2021 saakka nykyisen strategiakauden voimassaolon perusteella.


Hakemukset pyydämme toimittamaan alla olevan linkin kautta viimeistään 4.11.2019.


Lisätietoja tehtävästä antaa Avoimen yliopiston palveluryhmän lähiesimies Miia Rosenberg sähköpostitse miia.rosenberg[at]aalto.fi ja puhelimitse ke 23.10. klo 9-11 ja ma 28.10. klo 13-15 numerossa +358 40 353 8128.


Hakuprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa HR-partner Sanna Little, puh. +358 50 441 7001, sanna.little[at]aalto.fi.