(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija oppimispalveluihin
Aalto-yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2020

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 11 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsee Espoossa.


Aalto-yliopiston Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu on maailman arvostetuimpiin kuuluva taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin kansainvälinen korkeakoulu. Korkeakoulu on aktiivinen yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tutkimuksen kärkialueita ovat muotoilu, digitaalinen media, audiovisuaalinen esittäminen, taide, visuaalinen kulttuuri sekä hyvinvointirakentaminen ja yhdyskunta- ja kaupunkisuunnittelu. Korkeakoulun juuret ulottuvat vuoteen 1871.


Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluihin haetaan


SUUNNITTELIJAA


toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 17.8.2020 alkaen tai mahdollisimman pian. 


Suunnittelijana työskentelet osana Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun oppimispalveluita ja toimit opiskelijoiden ja opettajien rajapinnassa. Tehtävä on vaativa korkeakoulutason tehtävä, jossa osallistut opetuksen ja oppimisen alueen prosessien ja tietojärjestelmien kehittämiseen Aalto-yliopiston verkostossa ja tuot uudistuksia käytäntöön omassa korkeakoulussasi. Tehtävä sisältää järjestelmien käyttöön liittyvää perehdytystä, ohjausta ja neuvontaa. Tarkempi tehtävänkuva voi myös määräytyä valittavan henkilön osaamisprofiilin mukaan. Tehtävä voi sisältää esimiestehtäviä.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset ylemmän korkeakoulututkinnon, vahvaa ja monipuolista opintohallinnon asiantuntemusta ja kokemusta opintohallinnon tietojärjestelmien käytöstä, palveluhenkisyyttä sekä kokemusta ja kykyä asioiden kokonaishallintaan. Työ edellyttää myös monimutkaisten kokonaisuuksien organisointitaitoa, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, tiimityöskentelytaitoja sekä itsenäistä omatoimista työotetta, ja erinomaista suomen- ja englanninkielen taitoa, sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.


Kiinnostuitko?

Hae tehtävää toimittamalla CV ja hakemuskirje sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 2.8.2020.


Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu tarjoaa uudet, modernit työskentelytilat Otaniemen kampuksella ja mahdollistaa työntekijöilleen hyvät mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan.


Palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän mukaisesti.


Lisätietoja tehtävästä antaa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opintoasiainpäällikkö Iiris Kauppila, p. +358 50 598 7650 ajalla ma 6.7. klo 14-16 ja ti 14.7. klo 14-16, etunimi.sukunimi@aalto.fi. Hakemusteknisissä asioissa lisätietoja antaa Eeva Lyytikäinen, HR-palvelut, etunimi.sukunimi@aalto.fi, p. +358 50 5552085, ajalla 27 - 31.7.


Aalto-yliopistolla on perustellusta syystä oikeus jättää tehtävä täyttämättä ja ottaa huomioon ehdokkaat, jotka eivät ole hakeneet paikkaa.