(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija / nuorempi suunnittelija (Infra)
Fortum

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020

Työnkuvasi

Haemme Ympäristörakentamisen liiketoimintayksikköömme suunnittelijaa / nuorempaa suunnittelijaa (Infra)

Ympäristörakentamisen liiketoimintamme perustuu materiaalien uusiokäyttöön. Hyödynnämme ympäristörakentamisessa teollisuuden sivuvirtoja ja puhdistamme pilaantuneet maat. Ympäristörakentamisen liiketoimintaan kuuluvat rakentamispalvelu, purku, maaperäkunnostus, kuona ja tuhka sekä teollisuusjätekeskus tuotelinjat.

Infra-suunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat vaihtelevien ja erikokoisten ympäristörakentamisen projektien parissa työskentely. Työt koostuvat projektien ja hankkeiden toteutukseen liittyviin suunnittelu tehtäviin, sisältäen suunnittelua, rakentamisessa käytettävän suunnitteluaineiston mallintamista, mittausaineiston käsittelyä ja dokumentointia sekä suunnittelunohjausta. Työpaikkasi on ensisijaisesti Riihimäellä. Vaihtoehtoisia toimipaikkojamme hakijan kokemus huomioiden ovat Espoo, Kouvola ja Oulu. 

 

Tarjoamme sinulle

Olet mukana kasvavassa ja uutta luovassa kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on hyvät kehittymismahdollisuudet. Pääset mukaan aitiopaikalle kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegojen kanssa. Käytössäsi ovat ajanmukaiset työkalut ja ammattitaitoisten kollegoiden tuki. Tuemme kehitystäsi ja otamme tehtävissäsi huomioon vahvuutesi, aiemman kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteesi. Räätälöimme sinulle tarvittaessa lisäkoulutusta aiemman kokemuksesi pohjalta. 

 

Odotamme sinulta

Sinulla on soveltuva koulutus sekä kokemusta infra- ja/tai ympäristörakentamisen alalta tai olet urasi alkuvaiheessa oleva tuleva infra-alan osaaja. Omaat itsenäisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Ennen kaikkea arvostamme valmiutta ja halua oppia uusia asioita, positiivista asennetta ottaa asioista selvää ja etsiä ratkaisuja, sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Sinulla on kokemusta suunnitteluohjelmistojen käytöstä. (Käytössämme ovat mm. 3D-WIN ja AutoCad Civil- ohjelmistot.) Tietomalliosaaminen katsotaan sinulle eduksi. Työskentelysi sujuu tarvittaessa myös englannin kielellä.

 

Kiinnostuitko?

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä, niiden tarjoamista haasteista ja kehittymismahdollisuuksista. Lisätietoja tehtävästä antavat suunnittelupäällikkö Tommi Virtanen, 050 544 0821 tai rakennuttamispäällikkö Markus Lehtonen 050 566 7591.

Jos kiinnostuit, hae mukaan ammattitaitoiseen joukkoomme lähettämällä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta viimeistään 2.2.2020. Voimme kutsua hakijoita haastatteluun jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turva- ja terveystarkastusta, joka sisältää huumeseulan.