(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija mittatilaustuotteiden myyntiin
Kärävä Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Kärävä Oy on vuonna 1988 perustettu suomalainen perheyritys. Olemme laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhuja. Haluamme tarjota ihmisille juuri heidän näköisiään ja oloisiaan ratkaisuja, oli kyse sitten saunasta, terassista tai vaikka seinäpaneloinnista. Lähtökohtamme on, että jos asiakas pystyy kuvittelemaan unelmiensa ratkaisun, me pystymme mahdollistamaan sen. Karava tuntee puun! Lue meistä lisää: www.karava.fi

Etsimmekin nyt toiminnan laajentuessa Kärävän tiimiin myynti- ja asiakaspalveluhenkistä SUUNNITTELIJAA vakituiseen työsuhteeseen. Tarjolla hieno uramahdollisuus kotimaassa sekä kansainvälisesti tunnetun perheyrityksen riveissä.

Vastaat työssäsi puusepänverstaan mittatilaustuotteiden myynnistä ja suunnittelusta, pääosassa mittatilauksena valmistettavat saunakokonaisuudet. Tarjoat ammattilaisen otteella asiakkaille yksilöllisiä ratkaisuja heidän tarpeisiinsa ja suunnittelet CAD-ohjelmistolla piirustukset tuotantoa varten. Työskentelet pääsääntöisesti Pirkkalan myymälässä, mutta kohtaat asiakkaita myös kentällä asiakaskäyntien merkeissä.

Odotamme sinulta kokemusta piirto-ohjelmien käytöstä 2D- ja 3D-suunnittelussa, myyntihenkisyyttä asiakastyöhön ja sisustusrakentamisen tuntemusta. Isona etuna katsomme kokemuksen puusepäntuotteiden valmistamisesta tai tuotantoprosessien tuntemuksesta. Myös kokemus Vertex CAD-ohjelmistojen käytöstä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle näköalapaikalla mahdollisuuden luoda uraa yrityksessä, jossa vallitsee perheyrityksen yhteisöllisyys ja kannustava ilmapiiri. Pääset osaksi vuosikymmenten kokemuksen omaavaa tiimiä, jossa onnistutaan yhdessä. Saat käyttöösi nykyaikaiset työvälineet sekä puitteet työn tekemiseen. Palkkaus on kilpailukykyinen, johon vaikuttaa aiempi työkokemuksesi ja näytöt vastaavista tehtävistä.

Mikäli haluat osaksi Kärävän menestystarinaa, lähetäthän hakemuksesi palkkatoiveineen 2.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Rekrytoinnin hoitaa Adecco ja tulet työllistymään suoraan Kärävä Oy:n kirjoille. Työt alkavat elo-syyskuussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adecolla Jani Karjalainen, 050 444 4480, jani.karjalainen@adecco.fi.