(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, liikkeenjohdon koulutus
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Etsimme nyt Oulun yliopiston Kauppakorkeakoulun yksikköön

Suunnittelija, liikkeenjohdon koulutus

Kauppakorkeakoulun liikkeenjohdon koulutus sisältää elinkeino- ja julkiselle elämälle suunnattuja koulutusohjelmia kuten Executive MBA ja Master of SafetyTM -ohjelmat. Ohjelmien opiskelijat ovat aikuisopiskelijoita, jotka suorittavat opintojaan yleensä muun työn ohessa. Ohjelmat toteutetaan tiiviissä yhteistyössä kauppakorkeakoulun perusopetuksen kanssa ja niissä noudatetaan kansainvälisen AACSB-akkreditoinnin käytäntöjä.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu aktiivinen oppimisympäristön ylläpito, yhteydenpito liikkeenjohdon koulutuksen asiakkaisiin ja sidosryhmiin sekä ohjelmien kehittämiseen ja markkinointiin kuten sosiaalisen mediaan liittyvät toimet. Tehtävää voidaan muokata hakijan oman osaamisen mukaan myös muihin kauppakorkeakoulun tehtäviin liittyviin osaamisalueisiin.

Edellytämme sinulta

  • tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.
  • erilaisten sähköisten oppimisalustojen hallintaa ja niissä toimimista.
  • pitkäkestoisen koulutusohjelman hallinnan ja kehittämisen eri elementit ml. verkkokurssien suunnittelu ja toteutus.

Eduksi katsotaan

  • aikaisempi työskentely yliopistoympäristössä.
  • yliopiston eri järjestelmien ja käytäntöjen osaaminen.
  • Englannin kielen osaaminen.

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa sekä yhteiskunnallisesti että globaalisti tulevaisuuden kehitykseen ja tutkimukseen. Oulun yliopiston tarjoamat kattavat tukipalvelut mahdollistavat sinulle täyden keskittymisen ydinosaamiseesi ja sen laajentamiseen. Lisäksi tarjoamme ison organisaation kehittymismahdollisuudet, viihtyisän työympäristön ja kokeneen tiimin tuen, nykyaikaiset työvälineet, liukuvan työajan, etätyömahdollisuuden sekä edulliset liikuntapalvelut.

Tehtävä on vakituinen alkaen 01.03.2021 ja sijoittuu yliopiston muun henkilöstön vaativuustasolle MV09. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 1.11.2020. Liitä hakemukseen myös CV ja motivaatiokirje. Tehtävä täytetään 01.03.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmajohtaja Antti Kauppila, antti.kauppila@oulu.fi, yhteydenotto puhelimitse ma 12.10. klo 13-16 p. 0294487355.