(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija - Lappeenranta
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020
Premekon Oy on yksityisessä omistuksessa oleva metallialan yritys, joka suunnittelee ja valmistaa hoitotasoja, portaita, porrastorneja, tikkaita, katteita sekä koneturvatuotteita teollisuuden tarpeisiin. Yrityksen erikoisalaa ovat hoitotasojen kokonaistoimitukset: mittatilaustyönä 3D-suunnittelusta aina asennukseen saakka. Premekon työllistää tällä hetkellä noin 80 henkilöä ja sillä on ajanmukaiset toimisto- ja tuotantotilat Joutsenon teollisuusalueella Lappeenrannassa.
Etsimme suunnittelijaa Premekon Oy:lle vakituiseen työsuhteeseen konepajalle Joutsenoon. Kyseessä on rekrytointitoimeksianto ja työsopimuksen teet suoraan asiakkaamme kanssa. Töiden aloitus sopimuksen mukaan.
Tehtäviisi kuuluu 3D-mallintaminen sekä valmistus- ja asennuskuvien tekeminen.

Toivomme sinulta

Sinulla on sopiva koulutus, kuten konetekniikan insinööri tai DI, sekä 3D suunnitteluohjelmien perusteiden hallinta (SolidWorks, Catia, Inventor). Tehdasympäristön tuntemus katsotaan sinulle eduksi. Tulet toimeen niin suomen kuin englannin kielellä ja teräsrakenteet sekä lujuuslaskenta ovat sinulle tuttuja.
Työtäsi teet innovatiivisesti ja oma-aloitteisesti unohtamatta maalaisjärkeä. Haluat kehittää itseäsi, asenteesi työntekoon on kohdillaan ja olet valmis sitoutumaan työhösi pidemmäksi aikaa. Toimit sujuvasti osana tiimiä ja kommunikoit selkeästi niin asiakkaiden, oman tiimin kuin tuotannon kanssa.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vakituisen kokoaikaisen päivätyön laadukkaiden tuotteiden suunnittelussa. Pääset osaksi asiantuntevaa kymmenen hengen suunnittelutiimiä ja saat kattavan perehdytyksen työllesi sekä käyttöösi ajanmukaiset työvälineet.
  Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antavat Eilakaislan aluepäällikkö Pia Pipatti, puh. 030 6090 676 27.12. klo 10-12 ja henkilöstökonsultti Niko Laakkonen, puh. 030 6090 674  30.12. klo 13-15 välisenä aikana tai mikkeli@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 23.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi