(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, koulutuspalvelut
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Oulun yliopisto hakee

SUUNNITTELIJAA

määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2021 – 31.12.2022. Kansainvälisen liikkuvuuden palvelujen tiimiin.

Pääasialliset työtehtävät

Suunnittelija työskentelee koulutuspalveluissa kansainvälisen liikkuvuuden palvelujen tiimissä. Tiimi tuottaa kansainvälisen liikkuvuuden palveluita Oulun yliopistolle ja Oulun ammattikorkeakoululle. Suunnittelijan tehtävänä on kansainvälisen liikkuvuuden palvelujen suunnittelu, opiskelijoiden neuvonta ja ohjaus sekä kansainvälisen liikkuvuuden palvelujen kehittäminen yhteistyössä tiimin kanssa. Suunnittelijan tehtävät kohdistuvat erityisesti koulutus- ja yhteistyöhankkeiden tukeen ja koordinointiin. Suunnittelija osallistuu tarvittaessa myös erikseen määriteltävien työryhmien toimintaan.

Vaadittu osaaminen ja kokemus

Suunnittelijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa. Lisäksi edellytetään hyvää kokonaisymmärrystä korkeakoulutuksen, opiskelun ja erityisesti kansainvälisen liikkuvuuden palveluista, eri asiakasryhmien tuntemusta sekä erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Eduksi katsotaan tieto- ja viestintätekniikan taidot ja liikkuvuudenhallintajärjestelmien käyttökokemus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kansainvälisen liikkuvuuden ja koulutuksen prosessien tuntemusta, reipasta palveluasennetta, oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, yhteistyökykyä sekä erityisesti joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Suositeltavaa on työkokemus vastaavanlaisista asiantuntijatehtävistä. 

Mitä tarjoamme

Tarjoamme mahdollisuuden olla vaikuttamassa sekä yhteiskunnallisesti että globaalisti tulevaisuuden kehitykseen ja tutkimukseen. Oulun yliopiston tarjoamat kattavat tukipalvelut mahdollistavat sinulle täyden keskittymisen ydinosaamiseesi ja sen laajentamiseen. Lisäksi tarjoamme ison organisaation kehittymismahdollisuudet, kansainvälisen työympäristön ja kokeneen tiimin tuen, nykyaikaiset työvälineet, liukuvan työajan, etätyömahdollisuuden sekä edulliset liikuntapalvelut.

Tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän muun henkilöstön vaativuusasteikon tasolle 9. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on korkeintaan 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uuden aloittelevan työntekijän palkka vastaavissa tehtävissä on tyypillisesti 3146 - 3412 EUR/kk.

Hae tehtävää sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 13.12.2020. Liitä hakemukseen mukaan vapaamuotoinen haku- / motivaatiokirje ja CV. Tehtävä täytetään 1.2.2021 alkaen. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Vesa-Matti Sarenius, vesa-matti.sarenius (at) oulu.fi ja kehittämispäällikkö Marianne Isola, marianne isola (at) oulu.fi