(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija, koulutuspalvelut
Oulun yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019

Etsimme koulutuspalveluiden yhteisiin palveluihin

SUUNNITTELIJAA

opiskeluoikeuden ylläpitotiimiin, Peppi-järjestelmän käyttöönottoprojektiin. Määräaikainen työsuhde on voimassa 31.12.2021 saakka.

Suunnittelija työskentelee koulutuspalveluiden johtajan ja opiskeluoikeuden ylläpito -prosessin tiimin kanssa. Hänen tehtäviään ovat prosessiin kuuluvat ja koulutuksen tietojärjestelmiin liittyvät kehitys- ja tukitehtävät koskien erityisesti opintotietojärjestelmän vaihtumista. Suunnittelija osallistuu palveluiden kehittämistehtäviin prosessinomistajan apuna.  

Suunnittelijalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää kokonaisymmärrystä koulutuksen ja opiskelun palveluista, eri asiakasryhmien tuntemusta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää korkeakoulutuksen prosessien tuntemusta, hyvää yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta sekä koulutus- ja asiakaspalvelutaitoja.

Suunnittelija pääsee mukaan kehittämään sähköisiä palveluita asiointia ja toimimaan järjestelmien pääkäyttäjänä. Suunnittelijalta odotetaankin vastuullisuutta ja aktiivisuutta, kykyä työskennellä osana tiimiä sekä joustavuutta sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Eduksi katsotaan kokemus järjestelmien pääkäyttäjätyöstä, tvt-taidot, pedagogiset opinnot ja aiempi työkokemus Oodi- ja Peppi-järjestelmien parissa. Suositeltavaa on työkokemus vastaavanlaisista asiantuntijatehtävistä. 

Suunnittelijan palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän (muu henkilökunta) mukaisesti. Tehtäväkohtainen palkanosa on yliopistojen työehtosopimuksen vaativuustasolla 9-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa 6 % - 50 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Jos haluat olla mukana kehittämässä Oulun yliopiston tulevaisuutta ja tukemassa laadukkaita koulutuksen sähköisiä palveluita, jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköistä hakulomaketta käyttäen viimeistään 5.8.2019. Työn aloittamisen ajankohta on 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan ja tehtävään sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspalveluiden johtaja Vesa-Matti Sarenius, vesa-matti.sarenius (at) oulu.fi ja opiskeluoikeuden ylläpitotiimin esimies Sanna Waris, sanna.waris (at) oulu.fi. Huomioithan kesälomat ja tee mahdolliset yhteydenotot 17.6.-28.6. tai 1.-5.8. välisinä aikoina.