(Poistunut julkaisusta)

SUUNNITTELIJA, Kokkola / Oulu (Merius Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018
Merius Oy kuuluu teollisuuden teknisen suunnittelun ja projektinhallinnan edelläkävijöihin. Teemme teollisuuden laitosinvestointeihin liittyvää esi-, konsepti- ja toteutussuunnittelua tavalla, joka on mullistanut perinteisen suunnittelun ja siihen liittyvän päätöksenteon.
Hyödynnämme suunnittelussa ennakkoluulottomasti uusinta teknologiaa, menetelmiä ja toimintatapoja, joiden avulla pystymme tarjoamaan merkittäviä etuja asiakkaillemme sekä heidän sidosryhmilleen. Palvelemme kemian-, kaivos-, konepaja- ja energiateollisuuden tunnetuimpia yrityksiä. Päämarkkina-alueemme on Suomi.
Keskitymme Meriuksella esteiden ja ongelmien sijasta mahdollisuuksiin ja ratkaisuihin. Pyrimme yhdessä tuloksiin, joista voimme olla ylpeitä. Panostamme hyvään laatuun ja luotettavuuteen, uusimpaan tekniikkaan ja menetelmiin sekä kehitysmyönteiseen hyvinvoivaan henkilöstöön.

 

Etsimme Meriukselle monipuolisiin teollisuuden laitosinvestointiprojekteihin

SUUNNITTELIJAA

Tehtäviisi kuuluu laitossuunnittelun teräsrakenteisiin, mekaniikkaan, putkistoihin ja lay-out suunnitteluun liittyvät ratkaisut. Mieluiten olet valmistunut konetekniikan insinööriksi ja valmistumisen jälkeen sinulle on kertynyt muutama vuosi kokemusta suunnittelutehtävistä. Käytät tottuneesti 3D-suunnitteluohjelmistoja ja avaruudellinen hahmotuskykysi on hyvä. Osaat jo käyttää as-built-mitta-aineistoja, kuten pistepilviä, tai haluat oppia hyödyntämään niitä suunnittelussa. Kokemus PI- kaavioiden laatimisesta katsotaan eduksi. Hyvä hahmotuskyky sinulle on saattanut muodostua käytännön työkokemuksesta prosessiteollisuuden parissa.

Koet houkuttelevaksi ratkaista asiakkaan ongelmia uusien teknologioiden avulla. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja oppia uusia suunnittelutyökaluja sekä menetelmiä kehityksen terävimmästä kärjestä. Kommunikoit vaadittaessa englanniksi.

Toivomme, että olet aidosti innostunut teknologioiden antamista mahdollisuuksista ratkaista asiakkaidemme haasteita. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Tarvitset tehtävässäsi erinomaista visuaalista ja kokonaisuuksien hahmotuskykyä sekä tehtäväkohtaista asiakastarpeen ymmärrystä.

Me tarjoamme puitteet kehittymiselle, oppimiselle ja onnistumiselle. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa ja olla mukana kehittämässä toimintaamme. Tarjoamme työyhteisön, jossa voi kokeilla siipiään muiden kannustamana ja rohkaisemana. Tule mukaan yhteiselle kehitysmatkalle.

Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Haku on auki 11.12.2018 saakka. Käsittelemme hakemuksesi luottamuksella.

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki 044 335 3576, kirsi.palomaki@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.