(Poistunut julkaisusta)

Suunnittelija käytönsuunnitteluyksikköön
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Fingridin käytönsuunnitteluyksikkö on keskeisessä roolissa vaikuttamassa Suomen sähköjärjestelmän käyttövarmuuteen ja sähkömarkkinoiden toimintaan. Yksikkö toimii yhteistyössä kantaverkkokeskuksen sekä muiden sidosryhmien kanssa, myös kansainvälisesti. Haemme nyt rentoon ja ammattitaitoiseen tiimiimme vahvistusta vuorotteluvapaan ajaksi. Oletko sinä etsimämme määräaikainen järjestelmä- ja käyttäjätestauksen

SUUNNITTELIJA

Tehtäviisi kuuluvat rakenteilla olevien ohjelmistojen järjestelmä- ja käyttäjätestauksiin osallistuminen sekä tietojen tarkastaminen eri järjestelmissä. Kehitteillä olevat ohjelmistot liittyvät läheisesti voimajärjestelmän käytön valvontaan ja yhteisiin hankkeisiin muiden pohjoismaisten kantaverkkoyhtiöiden kanssa.

Tehtävä soveltuu erityisen hyvin esimerkiksi vasta-valmistuneelle teknisen alan koulutuksen saaneelle henkilölle. Sopiva koulutus on esimerkiksi AMK-insinööri tai diplomi-insinööri. Tehtävän täyttämisen edellytyksenä on vuorotteluvapaan sijaiselle asetettujen ehtojen täyttyminen. Hakijan tulee itse varmistaa kelpoisuutensa vuorotteluvapaan sijaiseksi. Tämän voi tehdä esimerkiksi TE-keskuksen verkkosivuilta. Vuorotteluvapaan pituus on 1.2. - 16.5.2021 ja tehtävän mahdollinen jatkuminen arvioidaan sijaisuuden päätyttyä.

Arvostamme datan käsittelyn työkaluohjelmistojen (Excel ym) käyttökokemusta, oma-aloitteista ja vastuuntuntoista työskentelyotetta sekä halua oppia uutta niin sähköverkosta kuin tietojärjestelmistä. Tehtävään ei lähtökohtaisesti vaadita pitkää työkokemusta. Toivomme, että sinulla on intoa työskennellä tietojärjestelmien parissa.

Tarjoamme näköalapaikan sähköjärjestelmän parissa, viihtyisät työolosuhteet Käpylän toimistossa sekä mielenkiintoisen tehtävän ja kokeneiden asiantuntijoiden tuen uudessa tehtävässä. Meillä pääset siis kehittymään ammatillisesti!

Jos tunnistit tästä itsesi, hae mukaan energiseen joukkoomme!

Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 7.12.2020 mennessä. Liitäthän mukaan vapaamuotoisen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Timo Kaukonen, p. 040 545 2124.

Tunnetko jo meidät?

Fingrid on vastuullinen ja kansainvälisesti arvostettu yhtiö, joka tekee yhteiskunnallisesti merkittävää työtä vastaamalla Suomen kantaverkosta, sähkönsiirron selkärangasta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen; Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa.

Fingridin työntekijänä olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhteisöllinen ilmapiiri. Kannustamme työntekijöitämme jatkuvaan työssäoppimiseen esimiehen ja kollegojen tuella. Ennakkoluulottomuus, rohkeus ja avoimuus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää. Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä, jolla on merkitystä!